lauantai 31. elokuuta 2024

Neitsyt10°

 Päivän Saabinen symboli#160 on Kaksi päätä  pitää silmällä varjokohtien takana olevaa valaistua aluetta:


Valoa ja varjoa

James Burgessin mukaan korkein älykkyys löytyy tiedosta, miten ja miksi. Tämän symbolin kaksi päätä symboloivat kaksitahoista uteliaisuuttamme tunkeutua elämän mysteereihin, niin henkisiin kuin aineellisiinkin. Olipa ymmärryksemme kuinka esoteerista tahansa, haluamme pelkistää kaiken tiedon tarkkoihin ja tehokkaisiin kaavoihin. Tämä voi olla matemaattista, se voi olla uskonnollista, mutta se on kaava. Jos näin ei ole, harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta olemme itsekin sortuneet toivottomaan pirstoutumiseen; unohdamme identiteettimme ja tarkoituksemme yhdistävän voiman. Koodi, jonka mukaan elämme, on eräänlainen avioliitto käytännössä toimivan ja ihanteellisen käsityksemme välillä. Todellisuuden sisäiset ja ulkoiset kasvot sulautuvat sitten yhdeksi kokonaisuudeksi siitä, mitä elämä todella on ja pystyt näkemään tilanteen eri puolet. Tämä on tarpeellinen ja tehokas mielen ja sydämen toiminta, joka kokoaa yhteen ihmisen kokemuksen eri vaiheet, jotta niillä olisi jokin yhteinen tarkoitus. Jos olisimme täysin henkisiä, emme tietäisi "miten" - ja jos olisimme vain materiaa, meiltä puuttuisi "miksi". Tämän hyvin pragmaattisen selityksen lisäksi meillä on lisämotivaatiota kehittää erinomainen kyky nähdä molempia osapuolia kaikissa asioissa. Sekä transsendenttinen ymmärrys että stereoskooppinen päättelykyky mahdollistavat nerouden synnyn. Opimme tietämään miksi ja miten elämämme jokaisella osa-alueella.

Neitsyt♍9
° - 10°Psykologista soveltuvuutta. Myötätuntoinen, intuitiivinen, kotona viihtyvä, ystävällinen. Tulee toimeen hyvin muiden ihmisten kanssa. Houkuttelee monia etuja elämässä. (CAN-11-SAG, CAN-11-SAG) (David Cochrane)

perjantai 30. elokuuta 2024

Neitsyt9°

 Päivän Saabinen symboli#159 on Ekspressionistinen taiteilija työssään:


Taiteilija ja ekspressionistiset taulut

Tämä symboli osoittaa lahjakkuutta tai tarvetta tehdä maalauksia tai suunnitelmia tulevaisuutta varten tai nähdä, mitä on tulossa. Yksilöllisyys ja omaperäisyys näyttävät olevan korkeimmat vaatimukset. Laadi suunnitelmasi ottaen huomioon, mitä haluat tai mikä on toivottavaa. Miltä ne näyttävät? Oletko miettinyt kaikkea? Jopa perinteisen vastauksen painetta vastaan ​​tarvitaan yksilöllistä luovuuttasi ja eteenpäin suuntautuvaa ajattelua. Vaikka tämä upea symboli osoittaa usein lahjakkuutta, temppu voi olla se, että voit vetäytyä tekemiseen ja haaveilla asioista niin pitkälle, että suljet pois muut elämän prioriteetit. Luovuutta ja tulevaisuuden suunnitelmia. Asioiden näkemistä aiemmin. Keskittyy huomiseen eikä tähän päivään. Kielteisenä - suunnitelmia, joista ei usein tule mitään. Eksymistä abstraktioihin. Ajattelee, että pahin tulee tapahtumaan. (Linda Hill)

Neitsyt♍8° - 9°: Levottomuutta ja keskittymiskyvyn puutetta suorittaa minkä tahansa tehtävän onnistuneesti. Suuret toiveet ja tavoitteet tulevaisuudelle. Nauttii matkustamisesta. Menestystä millä tahansa viestintäalalla. (CAN-11-SAG, GEM-10-SCO) (David Cochrane) 

Jännä yhteen sattuma - olen tänään menossa elämäni ensimmäiselle akvarellimaalauskurssille:)

torstai 29. elokuuta 2024

Neitsyt8°

 Päivän Saabinen symboli#158 on Ensimmäinen tanssitunti:


Tanssitunnilla

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa säännöllisen tarpeen oppia uusia asioita elämässä. Vaikka saatat tietää jo paljon, tulee usein aikoja, jolloin huomaat, että opittavaa on vielä paljon enemmän. Joskus joudut uusiin tilanteisiin ja sinun on opittava, toisinaan näytät muille tietä. Tämän symbolin menestyksen salaisuus on aina uuden oppiminen ja sen oppiminen, että elämä palvelee sinua. Sinulla on potentiaalia menestyä hyvin, mutta aluksi asiat voivat tuntua vaikeilta tai vierailta. Halu oppia uusia askelia elämässä auttaa, samoin kuin "opastaminen". Harjoitus tekee mestarin. Kehitetään korkeampia kykyjä, mukaan lukien kurinalaisuus, itsehillintä ja keskittyminen. Tarvetta mukautua uusiin askeliin. Rytmin seuraamista. Musiikkia ja tanssia. Kielteisenä - vaikeutta ymmärtää elämän oppitunteja. Naiiviutta.

Neitsyt♍7° - 7 1/2°: Kyky välittää ideoitaan taiteellisesti ja kauniisti. Puhuu suoraan, voimalla ja rakkaudella. (GEM-10-SCO, TAU-9-LIB)

Neitsyt♍7 1/2° - 8°: Rakastava, kiltti, antelias, optimistinen. Nauttii elämän mukavuuksista ja on taipuvainen nauttimaan liikaa ruoasta ja muista nautinnoista. Ylellinen tyylitaju; pitää mieluummin lämpimistä, eloisista väreistä. (CAN-11-SAG, TAU-9-LIB) (David Cochrane)


keskiviikko 28. elokuuta 2024

Neitsyt7°

 Päivän Saabinen symboli#157 on Haaremi:


Haaremi

Tämä symboli osoittaa kuulumista ryhmään tai "haaremiin". "Haaremi" symbolisoi naisten yhdessä olemista, elämää ja työtä. Asioiden jakaminen muiden kanssa, niin naisten kuin miestenkin kanssa, luottamuksen ja yhteenkuuluvuuden ilmapiirissä voi tuoda kaikenlaisia ​​palkintoja elämääsi. Saatat tuntea olevansa dominoitu tai osa ryhmää, jossa sinun on kilpailtava pienimmistäkin mahdollisista eduista. Ehkä sinua ei oteta tarpeeksi vakavasti. Sinun on käytettävä viehätysvoimaasi ja luonteesi houkuttelevia puolia menestyäksesi, erottuaksesi joukosta ja vaatiaksesi erityistä paikkaa itsellesi. Varmista vain, ettet häviä, kun tunnet olevasi vain yksi monista. Odottaa, että tulee valituksi. Naisten ryhmät. Kateuden, ylimielisyyden ja intohimon yläpuolelle nouseminen. Kielteisenä - uskoa oikeuteen hallita niitä, jotka ovat heikommassa sosiaalisessa asemassa. Et tunne itseäsi tärkeäksi. Epäluottamusta. Hyväksikäyttöä. (Linda Hill)

Neitsyt♍6° - 7°: Energinen, uraauurtava, omavarainen. Puuttuu tahdikkuutta ja kärsivällisyyttä muita kohtaan. Suora ja vilpitön, joskus kriittinen ja sarkastinen. (GEM-10-SCO, ARI-8-VIR) (David Cochrane)

tiistai 27. elokuuta 2024

Neitsyt6°

 Päivän Saabinen symboli#156 on Karuselli:


Karuselli

James Burgessin mukaan muutokset ovat jossain määrin uusia ja myös jossain määrin syklisiä – kopioiden kokemusten karusellia. Valitsemme toistuvasti samanlaisia ​​tilanteita, kunnes omaksumme täysin niiden opetuksen – ja kohtaamisilla on tapana tiivistyä ja tulla yhä vaativammiksi, jolloin meidän on pakko käsitellä asioita. Herättääksemme lisää henkilökohtaisia ​​mahdollisuuksia meidän täytyy luultavasti leikkiä enemmän. Se on helppo tapa omaksua uusia taitoja ilman epäonnistumisen pelkoa. Pelejä ja leikkiä ei tule nähdä vapaa-aikana tai palkkiona, vaan välttämättömänä osana itsensä kehittämistä – sekä tärkeänä tekijänä elinvoiman ja nuoruuden ylläpitämisessä. On olemassa erityinen tietoisuuden asenne, joka herää enimmäkseen joutilaana – toisin sanoen, kun rentoutumme, jotain tapahtuu. Tämä tapahtuma on terve ja tukee inspiroituja luovia ajatuksia ja tunteita, jotka ovat välttämättömiä täydellisen hyvän terveyden kannalta.

Neitsyt♍5° - 6°: Hyvä Mielikuvitus, idealistinen ja herkkä. Romanttinen; rakastuu syvästi. Pyrkii olemaan rehellinen muille. (GEM-10-SCO, PIS-7-LEO) (David Cochrane)

maanantai 26. elokuuta 2024

Neitsyt5°

Päivän Saabinen symboli#155 on Ihminen uneksii keijukaisista:


Keijukaismetsä

James Burgessin mukaan unet sisältävät sekä sisäisiä että ulkoisia kokemuksia. Unet voidaan nähdä psykologisina indikaattoreina nukkuessamme, mutta käytämme samaa sanaa kuvaamaan satuja, joissa on naiiveja, epärealistisia loppuja. Tässä jälkimmäisessä tapauksessa todellisuus on osittain sivuutettu, eikä aineellisen maailman kovia tosiasioita kunnioiteta täysin. Ne kuitenkin helpottavat pääsyämme totuuden ja kauneuden tiloihin. Tässä toisessa tapauksessa unelmillamme on laajempi tarkoitus, koska ne kertovat meille kansanperinteestämme. Tämä lisää mielikuvituksen laajuutta ja syvyyttä, kun saavutamme yhteyden tunteen ei vain tovereidemme, vaan myös ikuisten arkkityyppien kanssa, joita joskus kutsutaan "jumaliksi".  Muokkaamme mielen ääriviivoja ajattelullamme, mieli on voimakkain kaikista ilmentymisvälineistämme, ja sen ensisijainen työkalu on mielikuvitus. Unelmat ovat esimakua saavutuksista kohti haluttuja, positiivisia tavoitteita. Satu kylvää aina todellisuuden siemenen; ensin kuvittelemme – ja sitten seuraa kurinalainen suunnitelma ja rakennus. On tärkeää pohtia, että ilman piittaamatonta rohkeutta sanoa, mitä ei ole koskaan aiemmin sanottu, meidän on pakko palvella niitä, jotka puhuvat. Visionääri antaa äänen omalle näkemyksensä, kun taas hiljaiset palvelevat jotakuta toista.

Neitsyt♍4° - 5°Menestyy liike-elämässä ja maallisissa toimissa. Tahdikas. Rakastava, mutta ei intiimillä, henkilökohtaisella tavalla. Älykäs ja aktiivinen ihminen. (TAU-9-LIB, AQU-6-CAN) (David Cochrane)

sunnuntai 25. elokuuta 2024

Neitsyt4°

Päivän Saabinen symboli#154 on Musta lapsi leikkimässä valkoisten lasten kanssa:


Lapset leikkivät

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa eri rotujen ja uskontojen  tai taloudelliselta asemaltaan erilaisten ihmisten integroitumisen. Saatat löytää ihmisiä erilaisilta tai näennäisesti erilaisilta alueilta tulevan elämääsi, mikä tekee elämästäsi rikkaamman, palkitsevamman ja mielenkiintoisemman. Kaikenlaiset ennakkoluulot, olivatpa ne uskonnollisia tai rotuun perustuvia, taloudellisia tai luokkajärjestelmiä, ovat illuusiota, joka perustuu sosiaaliseen havaintoon ja sulkee pois ihmiset, jotka voisivat rikastuttaa elämäämme. Sosiaalinen käsitys voi värittää sitä, miten näemme muut, ja se on jätettävä sivuun. Pikemminkin kyse on veljeyden hyväksymisestä ja välittämisestä. Kaikkien ihmisten integroituminen, hyväksyminen ja ilo tuo elämään syvyyttä ja merkitystä. Universaali veljeys. Ennakkoluulojen ja rajojen ylittäminen. Ihmisiä erottavien sosiaalisten raja-aitojen kaataminen. 

Neitsyt♍3° - 4°: Hän pyrkii elämään elämänsä ihanteidensa mukaisesti. Saattaa taistella liikaa itsensä kanssa. Kantaa huolta oikeudenmukaisuudesta, tasa-arvosta ja ihmisten veljeydestä. (TAU-9-LIB, CAP-5-GEM) (David Cochrane) 


lauantai 24. elokuuta 2024

Neitsyt3°

Päivän Saabinen symboli#153 on Kaksi suojelusenkeliä:


Suojelusenkelit

Tämä symboli tuo vahvan tunteen siitä, että olet suojattu, sinua opastetaan ja ohjataan, ja siksi löydät oikean polun, jota sinun on seurattava. Koska olet oikealla tiellä tämä tunne ohjaa sinua ja antaa sisäistä vahvuutta. Et ole koskaan yksin, sinusta huolehditaan aina kun olet rasittunut tai päättämätön. Enkelisi ovat kanssasi, mutta sinun täytyy luultavasti muistaa heidät ja kiittää heitä heidän ohjauksestaan ​​ja vaikutuksestaan ​​elämässäsi. Tämä symboli tuo tunteen, että apu saapuu juuri oikeaan aikaan tai sinä itse pystyt auttamaan ja pelastamaan muita. Yhteyden muodostaminen sisäisellä ohjauksella. Luovia ratkaisuja ongelmiin, jotka tuntuivat toivottomilta tai menetetyiltä. Kielteisenä eksynyt ja yksinäinen olo. Avun vastustaminen voidaksesi sääliä itseään. Uhrina olemista. (Linda Hill)

Neitsyt♍2° - 2 1/2°Hienostunut, sivistynyt asenne. Ystävällinen ja optimistinen. Vetää puoleensa monia etuja elämässä. Arvostaa hienoa ammattitaitoa ja korkeaa laatua. (ARI-8-VIR, SAG-4-TAU)

Neitsyt♍2 1/2° - 3°Hienostunut luonteenlaatu. Ystävällinen ja sydämellinen. Antelias ja haluaa käyttää resurssejaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vetää puoleensa monia etuja elämässä. (TAU-9-LIB, SAG-4-TAU) (David Cochrane)

perjantai 23. elokuuta 2024

Neitsyt2°

Päivän Saabinen symboli#152 on Pystyssä oleva suuri valkoinen risti:


Valkoinen risti

Linda Hillin mukaan tämä symboli kertoo siitä, että saatat tuntea, että sinua kohdellaan kuin syntipukkia tai sinua rangaistaan jostain ​​tekemisestäsi tai siitä, että olet erilainen tai erityinen. Ennusmerkeillä ja muilla uskonilmauksilla on voimakas vaikutus. Sen sijaan, että meillä olisi "risti kannettavana", voimme työskennellä sovittaaksemme itsemme uudelleen todellisten toiveittemme ja uskollisuutemme kanssa. Tämä voi johtaa vahvempaan elämän tarkoituksen tunteeseen ja henkisyyteen, mikä hälventää uhrautumisen, eron tai yksinäisyyden tunteita. Uskomalla, että kärsimys on tie pelastukseen, on merkitystä monille, mutta mitä se todella tarkoittaa? Älä uhraa itseäsi muiden puolesta; et ehkä kuitenkaan saa paljonkaan arvostusta uhrina olosta. Jumalan pelkoa tai ihailua. Mystiikan tiellä kulkemista. Kielteisenä eristäytymistä, yksinäisyyttä tai uhrautumista tai sen kaipuuta. Dogmatismia. Symbolit, jotka inspiroivat syyllisyyttä ja tuskaa - rakkauden, hyväksymisen ja anteeksiannon sijaan.

Neitsyt♍1° - 2°: Intensiivinen, kriittinen, läpitunkeva äly ja havaintokyky. Joskus pisteliäs tai satiirinen. Ärtyy helposti, jos asiat eivät ole kunnossa. (ARI-8-VIR, SCO-3-ARI) (David Cochrane) 

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.


torstai 22. elokuuta 2024

Neitsyt1°

Aurinko on siirtynyt Neitsyen merkkiin.  Päivän Saabinen symboli#151 on Ihmisen pää:

Ihmisen pää

Tämä symboli näyttää halutun kuvan itsestäsi tai muista. Maalaukset, piirustukset, karikatyyrit, profiilit, muotokuvat – kaikki nämä ovat tärkeitä ihmisten tunnusmerkkejä. Tosiasia on kuitenkin luonne. Sinun on ehkä oltava hyvä ihmistuntija eikä vain "lukea kirjaa sen kannen perusteella" . Joskus saatat kuitenkin joutua muistuttamaan itseäsi ihmisten tai tilanteiden todellisista piirteistä. Etsitkö parasta, mutta vältätkö ei-toivottuja tekijöitä? Toimiiko tämä, vai kaipaatko joskus totuutta? Ihmisten tai tilanteiden idealisointia. Kielteisenä ei nähdä ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Turhamaisuutta. Harhaanjohtavia ilmeitä. Ennakkokäsityksiä. Ennakkoluuloja. Pinnallisia tuomioita. (Linda Hill)

Neitsyt♍0° - l°: Hienostunut luonteenlaatu. Inhoaa kaikkea karkeaa tai raakaa. Hyvätapainen, sydämellinen ja konservatiivinen. (ARI-8-VIR, LIB-2-PIS) (David Cochrane)

Uusin postaus

Neitsyt25°

  Päivän Saabinen symboli#175 on Puolitangossa oleva lippu : Lippu puolitangossa James Burgessin mukaan jokainen yksilö, joka palveluksessaa...

Suositut postaukset