tiistai 29. maaliskuuta 2022

Saabinen symboli#287

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa pakoa sosiaalisten esteiden kahleista ja turvautumista kehon viisauteen. Uskontojen painostuksesta  yhteiskunta on tuottanut tiukkoja arvokoodeja luonnollisten vaistojen leikkiin liittyen ja ylistänyt niitä "säädyllisyyden" nimissä ja luonut samalla jyrkän ja epäterveellisen jaon sielun ja ruumiin välille.  Nudismi – jolla ei tietenkään ole mitään tekemistä kehon ”pornografisen” esittelyn kanssa – on tervetullut protesti menneisyyden masentavaa ja neuroosia synnyttävää puritaanisuutta vastaan. Miehet ja naiset vaativat psyykkisesti ja fyysisesti terveellistä kehon vapautta keinona voittaa tekopyhyys ja sosiaalisen käyttäytymisen rajoitteet. 

Tässä viiden sarjan toisessa symbolissa näemme, kuinka yhteiskuntamme on kyennyt tukahduttamaan ja vääristämään ihmiskehon luonnollista toimintaa ja sen herkkyyttä elementeille. 

Tyttö uimassa

Kauris♑17° Alaston tyttö uimassa vaivihkaa

Paneutumista olennaisiin asioihin. Uudistumista olemalla läheisessä yhteydessä olemassaolon peruskysymyksiin. Tunnet halua irrottautua sosiaalisista paineista ja estoista, mutta et halua pahoittaa toisten mieltä tuomalla sen julki. Itsensä kohtaamista. Yhteys luontoon.


Avainsana on SYVENTYMINEN


Kielteisenä - luonnollisten asenteiden esiin tulon estämistä. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu24°

Päivän Saabinen symboli#114 on Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää: Nainen tekee valintaa T Tämä symboli osoitt...

Suositut postaukset