sunnuntai 25. elokuuta 2024

Neitsyt4°

Päivän Saabinen symboli#154 on Musta lapsi leikkimässä valkoisten lasten kanssa:


Lapset leikkivät

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa eri rotujen ja uskontojen  tai taloudelliselta asemaltaan erilaisten ihmisten integroitumisen. Saatat löytää ihmisiä erilaisilta tai näennäisesti erilaisilta alueilta tulevan elämääsi, mikä tekee elämästäsi rikkaamman, palkitsevamman ja mielenkiintoisemman. Kaikenlaiset ennakkoluulot, olivatpa ne uskonnollisia tai rotuun perustuvia, taloudellisia tai luokkajärjestelmiä, ovat illuusiota, joka perustuu sosiaaliseen havaintoon ja sulkee pois ihmiset, jotka voisivat rikastuttaa elämäämme. Sosiaalinen käsitys voi värittää sitä, miten näemme muut, ja se on jätettävä sivuun. Pikemminkin kyse on veljeyden hyväksymisestä ja välittämisestä. Kaikkien ihmisten integroituminen, hyväksyminen ja ilo tuo elämään syvyyttä ja merkitystä. Universaali veljeys. Ennakkoluulojen ja rajojen ylittäminen. Ihmisiä erottavien sosiaalisten raja-aitojen kaataminen. 

Neitsyt♍3° - 4°: Hän pyrkii elämään elämänsä ihanteidensa mukaisesti. Saattaa taistella liikaa itsensä kanssa. Kantaa huolta oikeudenmukaisuudesta, tasa-arvosta ja ihmisten veljeydestä. (TAU-9-LIB, CAP-5-GEM) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset