maanantai 7. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#320

Tämä symboli kuvaa hengellisten tahojen vastausta perusteellisiin, jatkuviin ja voitokkaisiin yksilöllisiin ponnisteluihin. Yksilö, joka on mennyt rohkeasti ja lannistumattomalla hengellä läpi ratkaisevan kriisinsä, saa ikään kuin syvän hengellisen siunauksen sielumaailmasta: ”Tehtävä suoritettu. Rauha olkoon kanssasi." Ja tässä siunauksessa tarkkanäköinen ja hengellisesti herkkä mieli voi nähdä salaisen profetian siitä, mikä on vielä tuleva. Jumalallisuus on täysin "läsnä" kaikkien todellisten voittojen sydämessä.

Tämä on 64. viiden sarjan viides ja viimeinen symboli. Mikä "viesti" on, riippuu tilanteesta, mutta valkoinen kyyhkynen merkitsee aina rauhaa; tämän rauhan ytimessä on todistus henkilökohtaisesta arvosta ja voitosta. (Rudhyar).

Kyyhkynen


Vesimies♒20° Suuri valkoinen kirjekyyhkynen

Tämä kuljettaa viestiä rauhasta ja rakkaudesta. Ehkä sinun pitäisi ratkaista tilanne luottamalla sisältäsi henkisestä keskuksesta tulevaan rauhanviestiin, joka välitetään ystävällisesti ja ilman vihan tunnetta. Siunauksen vastaanottaminen - kaikki on hyvin. Juhlaa. 


Avainsana on VAKAUMUS.  


Kielteisenä - asennoitua niin, ettei mikään koskaan tule paremmaksi, Kieltäytyä lohdutuksesta. Ampua viestintuojaa. 


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-yleistävä-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja 64 on nyt esitelty:


Sarja 64







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset