lauantai 24. elokuuta 2024

Neitsyt3°

Päivän Saabinen symboli#153 on Kaksi suojelusenkeliä:


Suojelusenkelit

Tämä symboli tuo vahvan tunteen siitä, että olet suojattu, sinua opastetaan ja ohjataan, ja siksi löydät oikean polun, jota sinun on seurattava. Koska olet oikealla tiellä tämä tunne ohjaa sinua ja antaa sisäistä vahvuutta. Et ole koskaan yksin, sinusta huolehditaan aina kun olet rasittunut tai päättämätön. Enkelisi ovat kanssasi, mutta sinun täytyy luultavasti muistaa heidät ja kiittää heitä heidän ohjauksestaan ​​ja vaikutuksestaan ​​elämässäsi. Tämä symboli tuo tunteen, että apu saapuu juuri oikeaan aikaan tai sinä itse pystyt auttamaan ja pelastamaan muita. Yhteyden muodostaminen sisäisellä ohjauksella. Luovia ratkaisuja ongelmiin, jotka tuntuivat toivottomilta tai menetetyiltä. Kielteisenä eksynyt ja yksinäinen olo. Avun vastustaminen voidaksesi sääliä itseään. Uhrina olemista. (Linda Hill)

Neitsyt♍2° - 2 1/2°Hienostunut, sivistynyt asenne. Ystävällinen ja optimistinen. Vetää puoleensa monia etuja elämässä. Arvostaa hienoa ammattitaitoa ja korkeaa laatua. (ARI-8-VIR, SAG-4-TAU)

Neitsyt♍2 1/2° - 3°Hienostunut luonteenlaatu. Ystävällinen ja sydämellinen. Antelias ja haluaa käyttää resurssejaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vetää puoleensa monia etuja elämässä. (TAU-9-LIB, SAG-4-TAU) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset