keskiviikko 28. elokuuta 2024

Neitsyt7°

 Päivän Saabinen symboli#157 on Haaremi:


Haaremi

Tämä symboli osoittaa kuulumista ryhmään tai "haaremiin". "Haaremi" symbolisoi naisten yhdessä olemista, elämää ja työtä. Asioiden jakaminen muiden kanssa, niin naisten kuin miestenkin kanssa, luottamuksen ja yhteenkuuluvuuden ilmapiirissä voi tuoda kaikenlaisia ​​palkintoja elämääsi. Saatat tuntea olevansa dominoitu tai osa ryhmää, jossa sinun on kilpailtava pienimmistäkin mahdollisista eduista. Ehkä sinua ei oteta tarpeeksi vakavasti. Sinun on käytettävä viehätysvoimaasi ja luonteesi houkuttelevia puolia menestyäksesi, erottuaksesi joukosta ja vaatiaksesi erityistä paikkaa itsellesi. Varmista vain, ettet häviä, kun tunnet olevasi vain yksi monista. Odottaa, että tulee valituksi. Naisten ryhmät. Kateuden, ylimielisyyden ja intohimon yläpuolelle nouseminen. Kielteisenä - uskoa oikeuteen hallita niitä, jotka ovat heikommassa sosiaalisessa asemassa. Et tunne itseäsi tärkeäksi. Epäluottamusta. Hyväksikäyttöä. (Linda Hill)

Neitsyt♍6° - 7°: Energinen, uraauurtava, omavarainen. Puuttuu tahdikkuutta ja kärsivällisyyttä muita kohtaan. Suora ja vilpitön, joskus kriittinen ja sarkastinen. (GEM-10-SCO, ARI-8-VIR) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset