torstai 22. elokuuta 2024

Neitsyt1°

Aurinko on siirtynyt Neitsyen merkkiin.  Päivän Saabinen symboli#151 on Ihmisen pää:

Ihmisen pää

Tämä symboli näyttää halutun kuvan itsestäsi tai muista. Maalaukset, piirustukset, karikatyyrit, profiilit, muotokuvat – kaikki nämä ovat tärkeitä ihmisten tunnusmerkkejä. Tosiasia on kuitenkin luonne. Sinun on ehkä oltava hyvä ihmistuntija eikä vain "lukea kirjaa sen kannen perusteella" . Joskus saatat kuitenkin joutua muistuttamaan itseäsi ihmisten tai tilanteiden todellisista piirteistä. Etsitkö parasta, mutta vältätkö ei-toivottuja tekijöitä? Toimiiko tämä, vai kaipaatko joskus totuutta? Ihmisten tai tilanteiden idealisointia. Kielteisenä ei nähdä ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Turhamaisuutta. Harhaanjohtavia ilmeitä. Ennakkokäsityksiä. Ennakkoluuloja. Pinnallisia tuomioita. (Linda Hill)

Neitsyt♍0° - l°: Hienostunut luonteenlaatu. Inhoaa kaikkea karkeaa tai raakaa. Hyvätapainen, sydämellinen ja konservatiivinen. (ARI-8-VIR, LIB-2-PIS) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset