sunnuntai 23. tammikuuta 2022

Saabinen symboli#306

Tämä symboli kuvaa yksilön osallistumista pitkään vakiintuneisiin toimintamalleihin, joilla pyritään vapauttamaan kollektiivinen valta. Mysteerinäytelmä tarkoittaa keskiaikaista raamatullisiin aiheisiin pohjautuvaa näytelmää, joka esitetään kirkossa tai sen edessä mutta on riippumaton seremoniasta. Mysteerinäytelmien edeltäjiä olivat miraakkelit, jotka keskittyivät esittämään pyhimysten elämää ja ihmeitä.  Menneisyyden suuret mysteerit loivat inspiroidut näkijät ja adeptit tätä tarkoitusta varten siirtämällä henkisesti tietoiselle ja inhimillisesti merkittävälle ryhmätoiminnan tasolle se, mitä elämän alemmissa valtakunnissa kutsumme vaistoiksi. Biologisia ja kosmisia energioita voidaan siten käyttää varmistamaan, että sosiaaliset prosessit eivät menetä yhteyttä planetaarisen ja universaalin elämän syvempään todellisuuteen. Rituaalit ovat sitovia, ja esiintyjät käyttävät usein naamioita, koska ne eivät toimi ihmispersoonina, vaan keskipisteinä transpersoonallisten voimien vapauttamiselle.

Tämä 62. viiden sarjan ensimmäinen symboli esittelee meille sosiaalisia prosesseja niiden syvimmässä okkulttisessa aspektissa. Henkilöllä nähdään olleen transpersoonallinen vastuu. (Rudhyar).


Mysteerinäytelmä


Vesimies♒6° Näyttelijä mysteerinäytelmässä

Kaikki ei ole ihan sitä, miltä tällä hetkellä näyttää. Sinä et ehkä näe tilanteen todellisia kasvoja. Katso, keitä näytelmässä näyttelee. Oletko itse näytelmässä mukana vai katsomossa? Ehkäpä tulisi suhtautua varovaisesti siihen, mitä saat selville. Rituaalit. Shamanismi. Persoonallisuuden arkkityypit. 


Avainsana on HIENOVARAISUUS


Kielteisenä - esiintyä neuroottisesti


Astrologinen kaava on yang-ideaalinen-nerokas-erikoistuva-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason viiden sarjan:


Sarja 62Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu24°

Päivän Saabinen symboli#114 on Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää: Nainen tekee valintaa T Tämä symboli osoitt...

Suositut postaukset