perjantai 30. elokuuta 2024

Neitsyt9°

 Päivän Saabinen symboli#159 on Ekspressionistinen taiteilija työssään:


Taiteilija ja ekspressionistiset taulut

Tämä symboli osoittaa lahjakkuutta tai tarvetta tehdä maalauksia tai suunnitelmia tulevaisuutta varten tai nähdä, mitä on tulossa. Yksilöllisyys ja omaperäisyys näyttävät olevan korkeimmat vaatimukset. Laadi suunnitelmasi ottaen huomioon, mitä haluat tai mikä on toivottavaa. Miltä ne näyttävät? Oletko miettinyt kaikkea? Jopa perinteisen vastauksen painetta vastaan ​​tarvitaan yksilöllistä luovuuttasi ja eteenpäin suuntautuvaa ajattelua. Vaikka tämä upea symboli osoittaa usein lahjakkuutta, temppu voi olla se, että voit vetäytyä tekemiseen ja haaveilla asioista niin pitkälle, että suljet pois muut elämän prioriteetit. Luovuutta ja tulevaisuuden suunnitelmia. Asioiden näkemistä aiemmin. Keskittyy huomiseen eikä tähän päivään. Kielteisenä - suunnitelmia, joista ei usein tule mitään. Eksymistä abstraktioihin. Ajattelee, että pahin tulee tapahtumaan. (Linda Hill)

Neitsyt♍8° - 9°: Levottomuutta ja keskittymiskyvyn puutetta suorittaa minkä tahansa tehtävän onnistuneesti. Suuret toiveet ja tavoitteet tulevaisuudelle. Nauttii matkustamisesta. Menestystä millä tahansa viestintäalalla. (CAN-11-SAG, GEM-10-SCO) (David Cochrane) 

Jännä yhteen sattuma - olen tänään menossa elämäni ensimmäiselle akvarellimaalauskurssille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset