tiistai 16. helmikuuta 2021

Elsie Wheeler – selvinnäkijä

Elsie Wheeler syntyi 3.9.1887 klo 9:45 P.M. Norris Cityssä, Ilionoisissa. Hän vietti koko elämänsä pyörätuolissa ja joutui kärsimään niveltulehduksesta. Hän ei voinut kääntää päätään, mutta vamma ei heikentänyt hänen intuitiivisia ja visionäärisiä kykyjään. Hän oli erinomainen selvänäkijä ja kuvantekijä, hänellä oli kyky nähdä kuvat nopeasti ja selkeästi. Hän asui yli 20 vuotta Bethesda-sairaalassa ja parantumattomien kodeissa St. Louisissa Missourissa. 1920-luvun alussa hän muutti San Diegoon setänsä Frank W. Baxterin luokse asumaan. Elsie vietti paljon aikaa San Diegon sisäurheilukerhossa, jossa vammaiset ihmiset seurustelivat 1900-luvun alusta lähtien.   Siellä hän antoi ihmisille neuvoja hyödyntäen selvänäköisyyttään. Tohtori Marc Edmund Jonesin loi Sabian-symbolit yhteistyössä selvänäköisen Elsie Wheelerin avustuksella vuonna 1925. Vasta vuonna 1953 julkaistiin  Sabian symbols in Astrology kirja, jossa esitellään Saabiset symbolit jokaiselle eläinradan 360 asteelle.  Elsie ei koskaan mennyt naimisiin eikä hänellä ollut lapsia. Näyttää siltä, ​​että hän oli vihkiytynyt korkeammalle hengelliselle tarkoitukselle. Hänestä ei ole kirjoitettu paljon, mutta perintö, jonka hän jätti taakseen, elää hänen selvännäköisyytensä ansiosta Saabisten symbolien kautta. Hän kuoli 51-vuotiaana San Diegossa 26. marraskuuta 1938.

(Hill, Lynda  https://sabiansymbols.com/the-sabian-symbols-story/)

Elsien syntymäkartta: 

Kartan tulkinta Saabisten symbolien mukaan Elsie Wheelerin syntymäkartalta. Hänen aurinko on syntymäkartalla Neitsyessä, 12 asteessa.  (Huom. Saabiset symbolit tulkitaan aina seuraavasta kokonaisesta asteluvusta).  Symboleiden vaiheet numeroidaan eläinradan asteluvun mukaan 1-360.
(Jones, Mark Edmund The Sabian Symbols in Astrology; Sipilä, Annika.)

Vaihe 162 Neitsyt♍12° Morsiamen huntu on otettu pois

Joku ei halua antautua täysillä tilanteeseen, mutta hänellä ei kuitenkaan ole juuri valinnanvaraa. Jos ei mene vapaaehtoisesti, niin hänet pakotetaan etenemään. Ratkaisevan askeleen ottamista.  Tekosyyt ja teeskentely eivät auta. On aika kaataa kaikki ne raja-aidat, jotka estävät menemästä asioiden ytimeen. Kuinka lähellä toiminta on sisäisiä arvojasi? Avainsana on KUTSUMUS.  

 

Kuu on Elsien kartalla Kalojen 30 asteessa.

Vaihe 360 Kalat♓30° Kallioon hakatut kasvot

Voi tuntua siltä, että alkaa muuttua siksi ihanteeksi, josta on aina haaveillut. Tämä tuo ylpeyden tunnetta - mikäli ihanne on positiivinen. Kestävä totuus. Ponnistukset tuovat tyytyväisyyttä. Ihanteiden projisointia. Avainsana on ARVOSTELUKYKY.  

 

Merkurius on Neitsyen 6 asteessa.

Vaihe 156 Neitsyt6° Karuselli

Tilanne ehkä palaa aina vain samaan lähtökohtaan, eikä uudistumista tapahdu. Mutta aina kun palaa samaan kohtaan, on mahdollisuus tarkastella myös muita mahdollisuuksia. On päätettävä, haluaako jatkaa kehän kiertämistä? Aktiivisten jaksojen palaaminen yhä uudestaan. Avainsana on KIERTOTIE. 


Venus 6 astetta Vaakaa.

Vaihe 186 Vaaka♎6° Ideat saavat sisäisen näyn mukaisen konkreettisen muodon

Ideat ovat kristallisoituneet ja niitä testataan käytännössä. Nyt on hyvä aika visualisoida ajatuksiasi ja tunteitasi. Näin tehdessä on mahdollista projisoida luovat ideat todelliseen elämään. Ihminen tajuaa, että hänellä on jatkuva yhteys lähtökohtaansa, maailmankaikkeuden mieleen. Avainsana on PERSONOINTI.   


Mars Leijonan 6 asteessa.

Vaihe 126 Leijona♌6° Konservatiivinen, vanhanaikaisesti pukeutunut nainen kohtaa nykyaikaisen tytön

Yhteistyötä ja kilpailua konservatiivisuuden ja uusiin asioihin suuntautumisen välillä. Olla valintatilanteessa: olemassa olevat arvot vai uudet keksinnöt. Ilmeisesti paras ratkaisu olisi parhaat puolet kummastakin. Tavanomaisuus ja aloitteellisuus stimuloivat toisiaan. Avainsana on VASTAKOHTAISUUS 


Jupiter on Skorpionin 3 asteessa.

Vaihe 213 Skorpioni♏3° Harjannostajaiset

Suuret mahdollisuudet odottavat, jos kaikki toimivat yhteistyössä. Yhteisönä työskentelyn avulla on mahdollista saada työt päätökseen. Yhdessä kokeminen muodostaa yhteisön arvomaailman. Yhteistyö.  Avainsana on AVULIAISUUS.  


Saturnus on Leijonan 2 asteessa.

Vaihe 122 Leijona2° Sikotautiepidemia

Yhdestä ihmisestä lähtöisin oleva asia vaikuttaa kaikkiin. Oletko se sinä vai joku toinen, se leviää joka tapauksessa. Tarvitaan eristämistä ja aikaa, että infektion leviäminen estyy. Tunnehysteriaa, joukkohysteriaa tai immuniteettia. Avainsana on TARTUNTA.  

Elsie ei antanut sairautensa ja liikuntakyvyttömyytensä rajoittaa itseään.

 

Uranus on Vaa `an 11 asteessa.

Vaihe 191 Vaaka11° Professori katselee silmälasiensa yli

Järki ja intuitio vaativat keskittymään eri tavoin asioihin. Ehkä nyt olisi hyvä pysäyttää järkeen keskittyminen huomatakseen, että on yhteydessä edelleenkin myös intuitiivisuuteen. Eri tilanteet vaativat eri linssejä, joiden läpi katsella. Pyrkiä parhaansa mukaan saamaan viestiään perille. Suurta itseluottamusta tai naivia yritystä pitää yllä jotain roolia. Avainsana on ERIKOISTUMINEN. 

 

Neptunus Kaksosten 1 asteessa.

Vaihe 61 Kaksonen1° Lasipohjainen vene tyynessä vedessä

Tarkastella ajankohtaisia asioita hieman kauempaa, objektiivisesta näkökulmasta. Mahdollisesti tilanne ei ole luonnollinen, siksi tämä asema on turvallisempi. Kykyä nähdä asioita, joita ei yleensä näe. Selvänäkökykyä. Kykyä saada tietoa kollektiivisesta alitajunnasta. Avainsana on UTELIAISUUS. Elämän mahdollisuuksien arviointikykyä. 

 

Pluto Kaksosten 6 asteessa.

Vaihe 66 Kaksonen♊6° Öljynporaus

Haluaa porautua asian ytimeen. Tähän liittyy jonkinlainen riski, samoin tarve yhteistyöhön niiden kanssa, joilla on kyky toimia tässä tilanteessa. Koska tulos on epävarma ja vaikea, auttaa sinnikkyys sinua. Opettele työskentelemään pimeässä. Avainsana on KEINOTTELU/spekulointi. Materiaalisen tai henkisen rikkauden saavuttamista. 

 

Noususolmu Leijonan 19 asteessa.

Vaihe 139 Leijona19° Juhlat veneessä

Vaikka asioilla on tietty muoto ja rakenne, voi jättää normaalirutiinit ja tuoda mukaan epätavallisia elementtejä. On aika piristyä, rentoutua ja viettää aikaa samoin ajattelevien luovien ihmisten kanssa. Sosiaalista mielihyvää. Avainsana on SAMANHENKISYYS.  


Lilith Oinaan 13 asteessa.

Vaihe 13 Oinas♈13° Epäonnistunut pommiräjähdys

Räjähteitä täytyy käsitellä varovasti, ne täytyy tuhota. Painekattilan paine pitää laskea vähitellen. Onneksi tilanne ei vielä ole riistäytynyt käsistä. Räjähdys tuhoaa usein enemmän kuin oli tarkoitus. . Kiukunpuuskia ja turhautumista. Hyvän voitto pahoista aikomuksista huolimatta. Kaiken tarkoituksellisen pahan torjumista. Avainsana on KIIHKEYS.  Kielteisenä - sairauden tai stressin vähättelemistä ja peittelemistä, vaikka muut pitäisivätkin sairautta tilanteesta johtuvana.  .

 

Khiron Ravun 2 asteessa.

Vaihe 92 Rapu♋2° Ihminen leijumassa ylätasangon yläpuolella

Saada kokonaiskuva tilanteesta, ennen ryhtymistä toimintaan. Kyky irrottautua kaikesta painostusyrityksistä. Jatkuva suuntautuminen ymmärtämiseen. Nousta tasolle, jossa voi valita vapaasti. Nousta tilanteen yläpuolelle. Avainsana on MIETISKELY.  


Onnenpiste on Skorpionin 12 asteessa.

Vaihe 222 Skorpioni12° Suurlähetystön juhlat

Tuntea elävänsä mukavaa, lähes juhlimisaikaa, mutta kuitenkin joutuu noudattamaan hyvin ankaria käyttäytymissääntöjä.  Avainsana on ESITYS.  


Kartan olen tehnyt  Astroseek.comin nettisivuilla ja tulkinnassa olen käyttänyt Mark Edmund Jonesin kirjaa lähdeteoksena. Vaikka Elsie Wheelerin elämänkulusta on vähän tietoa saatavilla, voitaneen Saabisten symbolien kautta tehtyä tulkintaa pitää hyvin oikeaan osuneena!

 

 

2 kommenttia:

Uusin postaus

Rapu24°

Päivän Saabinen symboli#114 on Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää: Nainen tekee valintaa T Tämä symboli osoitt...

Suositut postaukset