lauantai 31. elokuuta 2024

Neitsyt10°

 Päivän Saabinen symboli#160 on Kaksi päätä  pitää silmällä varjokohtien takana olevaa valaistua aluetta:


Valoa ja varjoa

James Burgessin mukaan korkein älykkyys löytyy tiedosta, miten ja miksi. Tämän symbolin kaksi päätä symboloivat kaksitahoista uteliaisuuttamme tunkeutua elämän mysteereihin, niin henkisiin kuin aineellisiinkin. Olipa ymmärryksemme kuinka esoteerista tahansa, haluamme pelkistää kaiken tiedon tarkkoihin ja tehokkaisiin kaavoihin. Tämä voi olla matemaattista, se voi olla uskonnollista, mutta se on kaava. Jos näin ei ole, harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta olemme itsekin sortuneet toivottomaan pirstoutumiseen; unohdamme identiteettimme ja tarkoituksemme yhdistävän voiman. Koodi, jonka mukaan elämme, on eräänlainen avioliitto käytännössä toimivan ja ihanteellisen käsityksemme välillä. Todellisuuden sisäiset ja ulkoiset kasvot sulautuvat sitten yhdeksi kokonaisuudeksi siitä, mitä elämä todella on ja pystyt näkemään tilanteen eri puolet. Tämä on tarpeellinen ja tehokas mielen ja sydämen toiminta, joka kokoaa yhteen ihmisen kokemuksen eri vaiheet, jotta niillä olisi jokin yhteinen tarkoitus. Jos olisimme täysin henkisiä, emme tietäisi "miten" - ja jos olisimme vain materiaa, meiltä puuttuisi "miksi". Tämän hyvin pragmaattisen selityksen lisäksi meillä on lisämotivaatiota kehittää erinomainen kyky nähdä molempia osapuolia kaikissa asioissa. Sekä transsendenttinen ymmärrys että stereoskooppinen päättelykyky mahdollistavat nerouden synnyn. Opimme tietämään miksi ja miten elämämme jokaisella osa-alueella.

Neitsyt♍9
° - 10°Psykologista soveltuvuutta. Myötätuntoinen, intuitiivinen, kotona viihtyvä, ystävällinen. Tulee toimeen hyvin muiden ihmisten kanssa. Houkuttelee monia etuja elämässä. (CAN-11-SAG, CAN-11-SAG) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset