maanantai 26. elokuuta 2024

Neitsyt5°

Päivän Saabinen symboli#155 on Ihminen uneksii keijukaisista:


Keijukaismetsä

James Burgessin mukaan unet sisältävät sekä sisäisiä että ulkoisia kokemuksia. Unet voidaan nähdä psykologisina indikaattoreina nukkuessamme, mutta käytämme samaa sanaa kuvaamaan satuja, joissa on naiiveja, epärealistisia loppuja. Tässä jälkimmäisessä tapauksessa todellisuus on osittain sivuutettu, eikä aineellisen maailman kovia tosiasioita kunnioiteta täysin. Ne kuitenkin helpottavat pääsyämme totuuden ja kauneuden tiloihin. Tässä toisessa tapauksessa unelmillamme on laajempi tarkoitus, koska ne kertovat meille kansanperinteestämme. Tämä lisää mielikuvituksen laajuutta ja syvyyttä, kun saavutamme yhteyden tunteen ei vain tovereidemme, vaan myös ikuisten arkkityyppien kanssa, joita joskus kutsutaan "jumaliksi".  Muokkaamme mielen ääriviivoja ajattelullamme, mieli on voimakkain kaikista ilmentymisvälineistämme, ja sen ensisijainen työkalu on mielikuvitus. Unelmat ovat esimakua saavutuksista kohti haluttuja, positiivisia tavoitteita. Satu kylvää aina todellisuuden siemenen; ensin kuvittelemme – ja sitten seuraa kurinalainen suunnitelma ja rakennus. On tärkeää pohtia, että ilman piittaamatonta rohkeutta sanoa, mitä ei ole koskaan aiemmin sanottu, meidän on pakko palvella niitä, jotka puhuvat. Visionääri antaa äänen omalle näkemyksensä, kun taas hiljaiset palvelevat jotakuta toista.

Neitsyt♍4° - 5°Menestyy liike-elämässä ja maallisissa toimissa. Tahdikas. Rakastava, mutta ei intiimillä, henkilökohtaisella tavalla. Älykäs ja aktiivinen ihminen. (TAU-9-LIB, AQU-6-CAN) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset