perjantai 23. elokuuta 2024

Neitsyt2°

Päivän Saabinen symboli#152 on Pystyssä oleva suuri valkoinen risti:


Valkoinen risti

Linda Hillin mukaan tämä symboli kertoo siitä, että saatat tuntea, että sinua kohdellaan kuin syntipukkia tai sinua rangaistaan jostain ​​tekemisestäsi tai siitä, että olet erilainen tai erityinen. Ennusmerkeillä ja muilla uskonilmauksilla on voimakas vaikutus. Sen sijaan, että meillä olisi "risti kannettavana", voimme työskennellä sovittaaksemme itsemme uudelleen todellisten toiveittemme ja uskollisuutemme kanssa. Tämä voi johtaa vahvempaan elämän tarkoituksen tunteeseen ja henkisyyteen, mikä hälventää uhrautumisen, eron tai yksinäisyyden tunteita. Uskomalla, että kärsimys on tie pelastukseen, on merkitystä monille, mutta mitä se todella tarkoittaa? Älä uhraa itseäsi muiden puolesta; et ehkä kuitenkaan saa paljonkaan arvostusta uhrina olosta. Jumalan pelkoa tai ihailua. Mystiikan tiellä kulkemista. Kielteisenä eristäytymistä, yksinäisyyttä tai uhrautumista tai sen kaipuuta. Dogmatismia. Symbolit, jotka inspiroivat syyllisyyttä ja tuskaa - rakkauden, hyväksymisen ja anteeksiannon sijaan.

Neitsyt♍1° - 2°: Intensiivinen, kriittinen, läpitunkeva äly ja havaintokyky. Joskus pisteliäs tai satiirinen. Ärtyy helposti, jos asiat eivät ole kunnossa. (ARI-8-VIR, SCO-3-ARI) (David Cochrane) 

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset