tiistai 27. elokuuta 2024

Neitsyt6°

 Päivän Saabinen symboli#156 on Karuselli:


Karuselli

James Burgessin mukaan muutokset ovat jossain määrin uusia ja myös jossain määrin syklisiä – kopioiden kokemusten karusellia. Valitsemme toistuvasti samanlaisia ​​tilanteita, kunnes omaksumme täysin niiden opetuksen – ja kohtaamisilla on tapana tiivistyä ja tulla yhä vaativammiksi, jolloin meidän on pakko käsitellä asioita. Herättääksemme lisää henkilökohtaisia ​​mahdollisuuksia meidän täytyy luultavasti leikkiä enemmän. Se on helppo tapa omaksua uusia taitoja ilman epäonnistumisen pelkoa. Pelejä ja leikkiä ei tule nähdä vapaa-aikana tai palkkiona, vaan välttämättömänä osana itsensä kehittämistä – sekä tärkeänä tekijänä elinvoiman ja nuoruuden ylläpitämisessä. On olemassa erityinen tietoisuuden asenne, joka herää enimmäkseen joutilaana – toisin sanoen, kun rentoutumme, jotain tapahtuu. Tämä tapahtuma on terve ja tukee inspiroituja luovia ajatuksia ja tunteita, jotka ovat välttämättömiä täydellisen hyvän terveyden kannalta.

Neitsyt♍5° - 6°: Hyvä Mielikuvitus, idealistinen ja herkkä. Romanttinen; rakastuu syvästi. Pyrkii olemaan rehellinen muille. (GEM-10-SCO, PIS-7-LEO) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset