torstai 29. elokuuta 2024

Neitsyt8°

 Päivän Saabinen symboli#158 on Ensimmäinen tanssitunti:


Tanssitunnilla

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa säännöllisen tarpeen oppia uusia asioita elämässä. Vaikka saatat tietää jo paljon, tulee usein aikoja, jolloin huomaat, että opittavaa on vielä paljon enemmän. Joskus joudut uusiin tilanteisiin ja sinun on opittava, toisinaan näytät muille tietä. Tämän symbolin menestyksen salaisuus on aina uuden oppiminen ja sen oppiminen, että elämä palvelee sinua. Sinulla on potentiaalia menestyä hyvin, mutta aluksi asiat voivat tuntua vaikeilta tai vierailta. Halu oppia uusia askelia elämässä auttaa, samoin kuin "opastaminen". Harjoitus tekee mestarin. Kehitetään korkeampia kykyjä, mukaan lukien kurinalaisuus, itsehillintä ja keskittyminen. Tarvetta mukautua uusiin askeliin. Rytmin seuraamista. Musiikkia ja tanssia. Kielteisenä - vaikeutta ymmärtää elämän oppitunteja. Naiiviutta.

Neitsyt♍7° - 7 1/2°: Kyky välittää ideoitaan taiteellisesti ja kauniisti. Puhuu suoraan, voimalla ja rakkaudella. (GEM-10-SCO, TAU-9-LIB)

Neitsyt♍7 1/2° - 8°: Rakastava, kiltti, antelias, optimistinen. Nauttii elämän mukavuuksista ja on taipuvainen nauttimaan liikaa ruoasta ja muista nautinnoista. Ylellinen tyylitaju; pitää mieluummin lämpimistä, eloisista väreistä. (CAN-11-SAG, TAU-9-LIB) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset