lauantai 4. joulukuuta 2021

Saabinen symboli#254

Rudhyarin mukaan usko alkuperäiseen traditioon, joka perustuu täydelliseen tuntemiseen arkkityyppisistä periaatteista ja muodoista, jotka ovat kaikkien tämän maan ja laajemmin kosmoksen elämän ilmenemismuotojen taustalla, on juurtunut syvälle ihmisen tietoisuuteen. Suuri pyramidi ja sfinksi ovat tämän perinteen todistajia, erityisesti länsimaissa. 

Tämä viiden sarjan neljäs symboli viittaa siihen, että tämä okkulttinen tieto ja perinteinen prosessi sen hankkimiseksi ovat edelleen saatavilla ja että hyväksymällä niiden periaatteet moderni ihminen voi parhaiten vastata nykyisen maailmankriisimme haasteeseen. Henkilökohtaisesta näkökulmasta tulkittu symboli viittaa sielun menneiden saavutusten suuruuteen ja tämän menneisyyden uudelleen herättämisen arvoon. 

Pyramidit ja sfinksi Kuvapankkikuva


Jousimies♐14° Pyramidit ja sfinksi

Haluat ehkä nyt saada vastauksia ikiaikaisesta tiedosta. Tarvitset ehkä opasta, jonka löydät sisäisestä viisaudestasi, et niinkään älystäsi. On ehkä tarvetta pystyttää patsas. Menneiden aikojen viisaus on perustana nykypäivän ihmisten elämälle. Henkistä vanhaa tietoa.  


Avainsana on SERTIFIOINTI


Kielteisenä - luulla itsestään liikoja. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen- aito-erikoistuva-henkinen-vastuuntuntoinen.


Minun nataalikartalla Saturnus on tässä asteluvussa. Tämä on melkeinpä tärkein ja "mieluisin" symboli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu24°

Päivän Saabinen symboli#114 on Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää: Nainen tekee valintaa T Tämä symboli osoitt...

Suositut postaukset