maanantai 16. syyskuuta 2024

Neitsyt25°

 Päivän Saabinen symboli#175 on Puolitangossa oleva lippu:


Lippu puolitangossa

James Burgessin mukaan jokainen yksilö, joka palveluksessaan ylittää egon, palkitaan ennen kaikkea itsensä toteuttamisesta. Tämä on symboli poikkeuksellisesta kunnioituksesta, jota osoitetaan yksilölle, joka on onnistunut ylittämään itsekkyyden ja saavuttamaan huomattavaa menestystä palvellessaan yhteisöään. Se annetaan palkkiona omistautumisesta, joka on osoittautunut arvokkaaksi jatkuvilla ja yhtämittaisilla ponnisteluilla. Silti yksilö kokee syvemmän palkinnon ennen kaikkea toteuttamisena. Julkisessa palveluksessa olevalle tavalliselle yksilölle ei ole sellaista kunniaa suurempaa tunnustusta. Puntari, jolla persoonallisuuden olemusta mitataan, on maine. Kun joku yhteisön jäsen saavuttaa mainetta, niin myös yhteisö kasvaa arvojen rikkaudessaan, koska arvostus kohottaa sekä antajaa että saajaa. Persoonallisuuden perimmäinen oikeutus on, että sitä juhlitaan kuolemattomasti historiaan vaikuttaneena. Sitten sitä puolustetaan yhtä paljon kuolemassa kuin elämässä. Elämä heittää väistämättä omat itsearvionsa – se voi olla kovaa, jopa ankaraa niille, joiden pyrkimykset palvella historiaa eivät tule olemaan muutakin kuin pinnallista itsedramatisointia. Kysymys on siitä, vaaditaanko kunnioitusta luottavaisesti vai ansaitaanko se nöyrästi. Olisi typerää olettaa, että kumpi tahansa strategia on aina sopiva.

Neitsyt♍24° - 25°: Kypsä ja tasapainoinen arvomaailma. Yhdistää ideat nopeasti ja selkeästi. Älykäs, mutta ei syvällinen, tutkiva ajattelija. (CAP-5-GEM, LIB-2-PIS) (David Cochrane)


sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Neitsyt24°

 Päivän Saabinen symboli#174 on Maria pienen lampaansa kanssa:


Maria ja karitsa

Tämä symboli voi osoittaa motiivien puhtautta ja upeita ystävyyssuhteita. Se voi kuitenkin myös viitata riippuvuuteen tai läheisriippuvuuteen, jossa ihmiset eivät kestä olla erillään toisistaan. Siksi ihmissuhteita on ehkä arvioitava, jotta nähdään, kuinka terveitä ne todella ovat. Tarve saada jatkuva vakuutus siitä, että kaikki on hyvin, voi olla yllättävää ja rasittaa asianosaisia. Viattomuuden ja puhtauden tunteen säilyttäminen auttaa pääsemään vaikeista tilanteista. Olet rakastava ja olet olemassa toisia varten , mutta älä anna asioiden riistäytyä käsistä, koska saatat olla liian kiinni toisen kanssa etkä voi saada omaa aikaa. Yksinkertaista lapsellista viattomuutta tai puhdasta eskapismia. Tunnetta siitä, että on jumissa suhteessa. Ei tilaa liikkua. Ystävällisyyttä. Ystävyyttä. Siteitä ihmisten tai lemmikkien välillä. Todellisen kuvan välttämistä. Kielteisenä - naiiviutta. Epäilee muiden motiiveja. Vainoharhaisuutta. Vainoamista. Kateutta suosimisen kautta. Olla musta lammas. (Linda Hill)

Neitsyt♍23° - 24°: Tarkka. Yhdistää ideat selkeästi ja nopeasti, mutta  niistä puuttuu syvyyttä, inspiraatiota ja ajatuksen omaperäisyyttä. Hyvä yksityiskohtatyössä ja viestinnässä. Melko konservatiivinen, itsevarma ja ujo. (CAP-5- GEM, VIR-1-AQU) (David Cochrane)

lauantai 14. syyskuuta 2024

Neitsyt23°

Päivän Saabinen symboli#173 on Leijonankesyttäjä:

Leijonankesyttäjä

Linda Hillin mukaan tämä symboli tarkoittaa, että sinulla on kykyjä, taitoja, koulutusta ja kurinalaisuutta voidakseen kesyttää villit energiat, kuten "leijonan". Sinun ei tarvitse sammuttaa voimakkaita tunteita ja energioita, mutta taitavasti manipuloimalla tapahtuvaa - nämä hyvin villit tunteet ja energiat toimivat tavalla, joka tekee sinusta voittajan. Tarvitaan itsekuria ja mestaruutta sekä hyvää harjoittelua siihen, mitä teet. On tarpeen jättää pelko taaksesi ja ottaa vastaan mitä tuleman pitää. Kysymys kuuluu: kuinka koulutettu olet ja valmistautunut seurauksiin? Uskoa ja rohkeutta. Ohjausta. Pelottomuutta. Ammattimaisuutta. Koulutus. Adrenaliini jyllää. Supersankarit. Kielteisenä - tarvetta kontrolloida itseään, toisia ja tilanteita. Esittämistä ja kehumista. 

Neitsyt22° - 22 1/2°Suuri huoli henkilökohtaisten velvollisuuksiensa hoitamisesta. Vahvaa tahtoa ja päättäväisyyttä. Arvostaa luonnon yksinkertaista viisautta. Hyvä esteettinen maku ja voi olla taiteellisia taipumuksia. (SAG-4-TAU, LEO-12-CAP)

Neitsyt22 1/2° - 23°Suuri huoli henkilökohtaisten velvollisuuksiensa hoitamisesta. Terävä ja selkeä äly. Tarttuu ideoihin nopeasti. (CAP-5-GEM, LEO-12-CAP) (David Cochrane)

perjantai 13. syyskuuta 2024

Neitsyt22°

 Päivän Saabinen symboli#172 on Kuninkaallinen vaakuna:

Vaakuna

Tämä symboli kertoo vahvasta yhteydestä perintöön ja perhelinjoihin. Tämä voi herättää ylpeyden ja kunnian tunteita, kun ihminen hyväksyy sen, että jalouden tunne on hänen syntymäoikeutensa. Vaikka verilinjassasi ei olisikaan varsinaista jaloutta, luonteesi ja asemasi voi tuntea jaloutta. On asioita, joita kannattaa puolustaa ja edustaa riippumatta siitä, mistä olet kotoisin ja keitä esivanhempasi ja perheesi ovat. Uskominen itseesi ja kykyihisi antaa sinulle voimaa ja vakautta, ja ihmiset uskovat kauneutesi, lahjakkuutesi tai arvoosi taustastasi tai lähtöpaikastasi riippumatta. Pitkä sukupolvien ketju seisoo takana. Aatelistoa. "Vaakunoita". Siniverisyyttä.  Etuoikeuksia ja arvovaltaa. Komeutta.  Kielteisenä -  omien sukujuurien väärää korostamista. Perinnöllisiä ongelmia.  Elitismiä. Keikarointia. Luulee olevansa kaikkien yläpuolella. Kohtelee muita ihmisiä kuin alalaisia. (Linda Hill)

Neitsyt21° - 22°Rakastava, humanistinen, huomaavainen. Rakastaa luonnollista elämää ja luonnon yksinkertaista viisautta. Hyvä muisti. Menestynyt liiketoiminnassa ja kaikkien suosiossa. (SAG-4-TAU, CAN-11-SAG) (David Cochrane) 


torstai 12. syyskuuta 2024

Neitsyt21°

Päivän Saabinen symboli#171 on Tyttöjen koripallojoukkue:

Tyttöjen koripallojoukkue

Linda Hillin mukaan tämä symboli kuvaa työskentelyä yhteisten pyrkimysten saavuttamiseksi yhdessä toisten kanssa tiiminä tai joukkueena. Saatat harrastaa asioita myös itsekseen, mutta sinulla on silti vuorovaikutusta muiden kanssa, jotka muokkaavat sitä, miten teet asioita ja miten suoriudut. On tehtävä yhteistyötä ja pelattava pelin sääntöjen mukaan saavuttaaksesi tavoitteesi. Ystävät ja samankaltaiset kiinnostuksen kohteet voivat liittyä kanssasi saavuttaakseen molemminpuolisesti toivotun lopputuloksen. Syöttävätkö ihmiset palloa  toisille vai pitävätkö sen itsellään? Jos näin on, se ei takaa "voittoa" sinulle tai joukkueellesi. Miten erotuomari kutsuisi sitä? Kaikki saavat pallon ja pelaavat peliä. Voittaminen ja häviäminen. Valmennusta ja harjoittelua. Yhteistyö on saamista ja antamista. Kielteisenä - ei pelaa sääntöjen mukaan tai tee yhteistyötä muiden kanssa. Keskinäistä kilpailua. 

Neitsyt20° - 21°Terävä äly, tarttuu ideoihin nopeasti. Kommunikoi hyvin muiden kanssa. Menestyy ammatillisissa tehtävissä. (SAG-4-TAU, GEM-10-SCO) (David Cochrane)


tiistai 10. syyskuuta 2024

Neitsyt20°

Päivän Saabinen symboli#170 on Autokaravaani:

Autokaravaani

Hyvin usein näemme kesälomakaudella teillä monenlaisia asuntovaunuja – tilapäisiä asuntoautoja seikkailijoille, jotka lähtevät rohkeasti kohtaamaan maailmaa. Nykyaikaiselle elämälle on tyypillistä se monimuotoisuus ja moninaisuus, jotka olemme suunnitelleet tutkiaksemme ja nauttiaksemme luonnon kauneuden ja yltäkylläisyyden sekä sivilisaation kekseliäisyydestä. Meitä kaikkia on kannustettu laajentamaan odotuksiamme ja saamaan enemmän ja parempia palkintoja tekemästämme työstä ja kehittämistämme taidoista. Sivistyneessä maailmassa kokemus itsessään on jatkuvasti liikkeellä – kiertyy ulospäin omaksuakseen niin suuren osan maailmasta kuin voi kuvitella. Nykyihminen hyödyntää täysin rohkaisua ja mahdollisuutta edistää omaa ulottuvuuttaan ja nauttii ennennäkemättömistä mahdollisuuksista. Meillä on poikkeuksellinen kapasiteetti tähän laajentumiseen, joka näyttää loputtomalta, ja jokainen uusi saavutus muodostaa perustan uusille keksinnöille. Huolimatta pysyvän levottomuuden ja välinpitämättömyyden luontaisesta vaarasta, tämä laaja, itsensä palkitseva tuhlaus tuo ovellemme koko kosmoksen. Kaikista suurista virheistään ja turmeltuneista sivuvaikutuksistaan ​​huolimatta vaurauden ja kulutuksen aikakausi on räjähdysmäisesti kehittänyt tietoamme aineellisen maailman suuresta monimuotoisuudesta ja runsaudesta. (James Burgess)

Neitsyt19° - 20°Rehellinen ja käytännöllinen. Rakastaa luontoa. Menestynyt liiketoiminnassa. Kiinnostaa taloustiede ja ihmisten tapa jakaa luonnonvaroja ja vaurautta. (SCO-3-ARI, TAU-9-LIB) (David Cochrane) 



maanantai 9. syyskuuta 2024

Neitsyt19°

Päivän Saabinen symboli#169 on Uintikilpailu:


Uintikilpailu

Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa kilpailuun, voittamiseen ja parhaansa tekemiseen. Olipa kyse sitten ahkerasta työstä palkintojen ja voiton saavuttamiseksi suuremman yhteisön (koulu, seura, maa)hyväksi  tai kilpailun voittaminen omien henkilökohtaisten päämäärien puolesta, tämä symboli osoittaa, että jos harjoittelet ja pyrit tavoitteeseen, sinulla on hyvät mahdollisuudet voittaa tai ainakin olla mukana kilpailussa. Saatat kilpailla emotionaalisista ongelmista tai käydä läpi asioita, jotka liittyvät ihmissuhteisiin, voittamiseen tai huipulle pääsemiseen. Harjoittelemalla ja fyysisen energian ja tunteiden hallitulla käytöllä voidaan saavuttaa menestystä. Mitalit. Uinti, urheilu, kilpailu. Kielteisenä  - antaa kilpailunhalun hallita tunteiden herkkyyttä. Haluaa aina voittaa, kaikki on kilpailua. Vilkuilla sivuilleen, miten muut pärjäävät.

Neitsyt♍18° - 19°: Energinen, spontaani. Erittäin antelias, haluaa ottaa osaa toisten touhuihin. Kiinnostusta taloustieteisiin ja ihmisten tapoihin jakaa luonnonvaroja ja vaurautta. (SCO-3-ARI, ARI-8-VIR) (David Cochrane)



sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Neitsyt18°

Päivän Saabinen symboli#168 on Ennustuspöytä:


Tarot-pöytä

Alkuperäisessä symbolissa on kuvattu Ouija-lauta, joka on ensin lanseerattu Yhdysvalloissa. Sitä käytetään ennustamisessa ja spiritismissä. Ouija-laudalle on painettu aakkosten kirjaimet ja numerot sekä sanat kyllä, ei ja näkemiin. Käyttäjät asettavat sormenpäänsä osoittimelle, joka liukuessaan näennäisen itsestään laudan yli muodostaa sanoja ja muita viestejä. Spiritismissä ajatellaan, että viestit tulevat henkimaailmasta. Jotkut ajattelevat, että lauta paljastaa viestejä käyttäjän alitajunnasta.

Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo kyvystä ottaa yhteyttä tiedostamattoman psyyken syvimpiin sopukoihin ja herkkyyttä psyykkisille vihjeille ja enteille. Ouija-lautaa on tässä pidettävä laitteena, joka on samanlainen kuin monet muinaiset ennustamiseen ja profetioihin käytetyt välineet. Sellainen käyttö stimuloi tiettyjä tietoisuuden kynnystiloja, ja se, mitä kokemus tuottaa, voi vaihdella suuresti laadultaan ja alkuperältään. 

Neitsyt 17° - 17 1/2°: Toisten vaikutteille altis. Intuitiivinen, runollinen, henkinen, uhrautuva. Suoran rehellisyyden, ajatuksen selkeyden ja tahdonvoiman puutetta. (LIB-2-PIS, PIS-7-LEO) 

Neitsyt17 1/2° - 18°Antelias ja avulias muille. Itsensä uhraava. Mielikuvituksellinen ja intuitiivinen. Joskus voi joutua valtataisteluihin muiden kanssa. (SCO-3-ARI, PIS-7-LEO) (David Cochrane)

                                   Ouija-lauta Wikipedia



lauantai 7. syyskuuta 2024

Neitsyt17°

 Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus:


Tulivuoren purkaus

Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa tilanteisiin, asenteisiin tai tunteisiin, jotka hitaasti keräävät  painetta, kehittyvät ja yhtäkkiä räjähtävät. Se kuvaa tunteenpurkausta. Anna kaiken tulla, pidättely voi aiheuttaa valtavaa painetta ja  lopulta kaikki kuitenkin purkautuu ulos. Tämä voi tulla ulos ehkä vihan tai intohimon muodossa, mutta on myöskin mahdollista, että se tulee ulos luovuutena, oivalluksina ja uusina ideoina. Tarkkaile, liittyykö tunteiden voima todella tämänhetkiseen tilanteeseen. Tunteenpurkauksia. Ajatuksia tai ideoita pulppuaa. Viha, joka tarvitsee ilmaisuväylän. Tulivuoret. Maanjäristykset. Kielteisenä energian liiallista tukahduttamista. Räjähtäviä tunteita. Raivokohtauksia. Ylireagointia.  Järkyttäviä uutisia. 

Neitsyt♍16°-17°Humanistinen, ihmisystävällinen, edistyksellinen. Omaperäinen ja vilkas mielikuvitus. Jalomielinen ja antelias. (LIB-2-PIS, AQU-6-CAN) (David Cochrane) 

Cohranen astemerkkitulkinnassa ei tämän symbolin osalta näy tunteiden voima vaikka kyseessä onkin Kalojen ja Ravun harmoniat!?  Silti ajankohtainen symboli - onhan viime aikoina ollut useitakin tulivuorenpurkauksia.


perjantai 6. syyskuuta 2024

Neitsyt16°

Päivän Saabinen symboli#166 on Orangutangi:


Orangutangi

James Burgessin mukaan tämä symboli muistuttaa meitä primitiivisestä voimastamme ja eläimellisen väkivallan mahdollisuudesta – ja myös ajattelemattomuudesta, vaistomaisuudesta ja älykkyydestä, jota emme koskaan menetä. Ihmisen evoluution prosessit ovat saaneet tällaiset raa'at intohimot kuriin, mutta sivilisaation ohut talutushihna on kaikki, joka sisältää pedon. Meillä ei yksinkertaisesti ole aavistustakaan siitä, mitä elämässämme voi tapahtua, ja osa meistä ei koskaan päästä irti alkuperäisestä kyvystään selviytyä kaikista odottamattomista vaaroista, joita saatamme joutua kohtaamaan. Meillä on aina enemmän voimaa kuin tavallisesti ymmärrämme – ja se tulee esiin, jos luonnon uhkaavat olosuhteet sitä vaativat. Vaikka yritämmekin rakentaa elämäämme turvalliseksi ja viihtyisäksi, saatamme toisinaan, tahattomasti, houkutella haasteita, jotka saavat eläimelliset vaistot toimimaan. Sitten, riisuttuina kaikesta epäolennaisesta, seisomme vahvoina – ja olemme ylpeitä siitä, että osaamme. Vastatessaan elämän vaatimuksiin jokainen meistä kehittää luontaista voimaansa, jotta se voi sopeutua olosuhteisiin taitavasti. Tämä on tarpeen kaiken vaikutusvallan ja riippumattomuuden säilyttämiseksi. Meitä auttavat tässä itsensä jalostamisessa sosiaalisen palautteen prosessit, jotka saavat meidät luopumaan kaikesta itseoikeutetusta julmuudesta tai väkivallasta ja jopa rankaisevat niistä. Emme opi kieltämään emmekä sallimaan sisällämme olevaa petoa. Kypsyytemme yksilöinä löytyy siitä, että pääsemme käsiksi alkuvoimiin ja soveltamaan niitä asianmukaisesti sosiaalisessa miljöössä. Sivistyneessä kontekstissa tämä on todennäköisemmin ilmaus intohimosta, joka estettynä aiheuttaa vahinkoa itseämme kohtaan, eikä tarkoita aina fyysistä väkivaltaa muita kohtaan.

Neitsyt15° -16°: Hiljainen, ujo ja hillitty asenne. Rakastaa yksinkertaisuutta ja ei pidä tarpeettomasta ylellisyydestä. Pyrkii elämään henkisten ihanteidensa mukaisesti. (LIB-2-PIS, CAP-5-GEM) (David Cochrane)

Cochranen astemerkkitulkinnassa "peto on kesyetty":)

Uusin postaus

Neitsyt25°

  Päivän Saabinen symboli#175 on Puolitangossa oleva lippu : Lippu puolitangossa James Burgessin mukaan jokainen yksilö, joka palveluksessaa...

Suositut postaukset