sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Vaaka8˚

Päivän Saabinen symboli#188 on Kytevä takka hylätyssä talossa:


Takkatuli

Linda Hillin mukaan tämä symboli tarkoittaa kykyä tai tarvetta tarjota lämpöä ja varmuutta tyhjyyden, katoamisen tai autioitumisen aikoina. Sinun on ehkä muistettava, että jopa todellisen yksinäisyyden aikoina, kun tunnet olevasi erossa 'keskuksestasi', on jatkuva, näkymätön, ylläpitävä energia, joka on aina valmis toivottamaan sinut kotiin: olipa se sitten oman henkisen keskuksesi tuli, perheen ja sukulaisten lämpö ja tuttuus tai tieto siitä, että ihmiskunta yleensä ylläpitää ihmistä. Saatat tarvita tätä varmennusta itse tai sinä voit auttaa muita hädän hetkellä. Turvallisuus ja mukavuus on jäänyt taakse. Puu polttoa lämmitykseen. Sydämen lämpöä tai tulisijaa. Hedelmällisyysongelmia. Kielteisenä - eristäytymisen, erillisyyden ja katkeruuden tunnetta. Turvallisuuden tunteen ja tyytyväisyyden tunteen puutetta. Avioeroa. Avainlapsia.

Vaaka7° - 7 1/2°Yritteliäs. Vaistomaisesti ymmärrys, mitä tehdä ja kuinka menestyä elämässä. Voi toimia maalien, kemikaalien tai hajusteiden kanssa. (GEM-9-SAG, SCO-2-TAU) (David Cochrane) 

Vaaka7 1/2° - 8°Vaistonvarainen, kypsä, hiljainen luonne. Työskentelee kovasti kehittääkseen elämässä edistymiseen tarvittavia kykyjä, työkaluja ja resursseja. (CAN-10-CAP, SCO-2-TAU) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka13˚

P äivän Saabinen symboli#193 on Lapset puhaltamassa saippuakuplia : Saippuakuplia Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ongelmia, jotka ...

Suositut postaukset