maanantai 30. syyskuuta 2024

Vaaka9˚

Päivän Saabinen symboli#189 on Kolme vanhaa mestariteosta taidegalleriassa:

Taidegalleria

Tämä symboli kertoo kauneudesta, taiteesta ja viisaudesta. Taidegalleria esittelee aarteita kulttuuristamme, maailmastamme ja ympärillämme olevasta maailmasta. Aikaa ei useinkaan näytä olevan tällä alueella – kaikki on ajatonta. Tämä symboli voi näyttää kertovan abstrakteista käsitteistä, taiteesta ja kulttuurista, usein korkeammalla tasolla. Hiljainen taiteen pohdiskelu, varsinkin jos ihmiset eivät ole paikalla häiritsemässä, voi olla palkitsevaa monilla tasoilla. Jokapäiväinen keskustelu, joka ei mene syvälle tai tutki elämän kauneutta, voi olla hyödytöntä ja arkipäiväistä, mutta kommunikointi syvemmällä, luovemmalla ja henkisemmällä tasolla tuo mielenkiintoisia oivalluksia ja vastauksia. Totuus kuvissa. Intuitiivinen visio. Kunnioitus taidetta ja sen eri muotoja kohtaan. Kuvat tuovat viestejä. Taidekokoelmat. Valokuvat. Selvänäkijöiden viestejä. Muotokuvia. Kielteisenä -pidättäytymistä vanhentuneissa arvoissa. Ulkonäön ylikorostusta. Taiteen harvinainen ilmapiiri, joka sulkee muut pois arvottomina tai kouluttamattomina. (Linda Hill)

Vaaka8° - 9°Sydämellinen, kiehtova, hienostunut, kypsä luonne. Menestystä liiketoiminnassa. (CAN-10-CAP,SAG-3-GEM) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka13˚

P äivän Saabinen symboli#193 on Lapset puhaltamassa saippuakuplia : Saippuakuplia Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ongelmia, jotka ...

Suositut postaukset