tiistai 24. syyskuuta 2024

Vaaka3˚

Päivän Saabinen symboli#183 on Uuden päivän koitto paljastaa kaiken muuttuneen:

Uuden päivän koitto

Tämä symboli kuvaa äkillisiä, uusia alkuja elämässä. Asiat voivat muuttua niin nopeasti, että sitä on aluksi vaikea uskoa, mutta lopulta huomaa, että asiat ovat toisin "uuden päivän" valossa. Ole rohkea, tajua, että pimeys on laantumassa, päästä vähitellen irti siitä, mikä on mennyt, ja tartu uusiin mahdollisuuksiin, jotka kutsuvat. Tämä symboli voi näyttää jonkun, joka liikkuu paljon tai käy läpi useita suuria muutoksia elämässään tai joutuu kestämään suuria muutoksia, joita usein tulee eteen. On kuitenkin varottava olemasta epävakaa ja haluttava mennä liian helposti eteenpäin, kun kenties pitäisi pysyä tilanteessa ja työskennellä sen parissa. Uusia näkökulmia ja oivalluksia. Herääminen uuteen tietoisuuteen tai todellisuuteen. Radikaaleja käänteitä ja muutoksia. Valtavat muutokset pyyhkivät pois sen, mikä on jo mennyttä. Tapahtumia ilmaantuu kuin tyhjästä. Kielteisenä - Kieltäytyä uskomasta, että asiat paranevat. Pitäytyä menneessä vaikka vaikka kaikki viittaa siihen, että olisi parasta edetä. Epävakaata käytöstä. Epävakautta. (Linda Hill)

Vaaka2° - 2 1/2°Utelias kaikesta, mutta keskittymiskyky ja ajattelun syvyys puuttuvat. Spekuloi kauaskantoisilla teorioilla tai ideoilla. Puhelias. Voi matkustaa tai olla mukana viestinnässä. (ARI-7-LIB, GEM-9-SAG)

Vaaka2 1/2° - 3°Terävä äly. Utelias kaikesta. Voi matkustaa tai olla mukana viestinnässä. Haluaa kehittää työkaluja ja kykyjä, joita tarvitaan kiinnostuksen kohteidensa toteuttamiseen. (TAU-8-SCO, GEM-9-SAG) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka14˚

P äivän Saabinen symboli#194 on Keskipäivän siesta : Siesta Tämä symboli puhuu levon ottamisesta, kun se on tarpeen. Joskus saatat tuntea t...

Suositut postaukset