lauantai 28. syyskuuta 2024

Vaaka7˚

 Päivän Saabinen symboli#187 on Nainen ruokkimassa kananpoikia samalla suojellen niitä haukoilta:


Nainen ruokkii ja suojelee kananpoikia

Tämä symboli osoittaa jonkun, joka ravitsee ja suojelee ja tuntee olevansa vastuussa niistä, jotka eivät pysty huolehtimaan itsestään. On luultavasti tarvetta huolehtia hoidossasi olevista henkilöistä, asioista tai aatteista. Saattaa olla vaaroja, joita kukaan muu ei näytä ottavan vakavasti, mutta ponnistelusi suojella ja ravita palkitaan tulevaisuudessa. Läheisten ruokkiminen, ravitseminen ja suojeleminen kannattaa toisinaan odottamattomilla tavoilla. On oltava varovainen, ettet suosi toisia enemmän kuin toisia tai ota liikaa vastuuta tai tunne vastuuta kaikesta ja kaikista, koska tämä voi uuvuttaa ja rajoittaa sitä, mitä yrität saavuttaa. Viattomien suojelua. Pahisten pysäyttämistä. Muutoksia etsimässä. Kielteisenä - ylisuojelemista.  Kykenemättömyyttä hoitaa jokapäiväisiä ongelmia. Ei anna muiden kasvaa aikuisiksi. Nähdä maailman suurena pelottavana paikkana. (Linda Hill)

Vaaka♎6° - 7°: Seurallinen, sydämellinen, miellyttävä, tahdikas. Luo rikkaan harmonisen ilmapiirin muiden kanssa. Kommunikaatiokykyinen. (GEM-9-SAG, LIB-1-ARI) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka14˚

P äivän Saabinen symboli#194 on Keskipäivän siesta : Siesta Tämä symboli puhuu levon ottamisesta, kun se on tarpeen. Joskus saatat tuntea t...

Suositut postaukset