keskiviikko 25. syyskuuta 2024

Vaaka4˚

Päivän Saabinen symboli#184 on Leiritulen ympärillä istuva ryhmä:


Leirinuotio

Tämä symboli tarkoittaa halua tai tarvetta olla muiden kanssa, joilla on samanlaiset tunteet, pyrkimykset, tavoitteet ja uskomukset. Ryhmällä on yhteinen päämäärä, joka avaa luovia ja elävöittäviä mahdollisuuksia. Voi tuntua siltä, että olisit "erämaassa", mutta muista se, ettet ole yksin; kuulut ryhmään, joilla on samat uskomukset ja huolenaiheet. Heidän kanssaan kokoontuminen nostaa mieltäsi. Nuotio voi olla mikä tahansa, mikä yhdistää ihmisiä yhteiseen tarkoitukseen. Aineelliset huolet jäivät taakse. Uraauurtavia tavoitteita. Yhtenäisyyttä. Yhteisö. Leiritulia. Yhteinen painopiste, kiinnostus, harrastus tai näkökulma jne.  Kielteisenä - olla liian riippuvainen muista. Yhteisön hylkääminen sen vuoksi, että tuntee itsensä eksyneeksi tai yksinäiseksi.  (Linda Hill)

Vaaka3° - 4°Myötätuntoinen ja toimii vaistonvaraisesti. Vahvoja tunteita. Luonnollinen lahjakkuus ruoanlaittoon ja muita luovia pyrkimyksiä. (TAU-8-SCO-2, CAN-10-CAP) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka14˚

P äivän Saabinen symboli#194 on Keskipäivän siesta : Siesta Tämä symboli puhuu levon ottamisesta, kun se on tarpeen. Joskus saatat tuntea t...

Suositut postaukset