maanantai 23. syyskuuta 2024

Vaaka2˚

Päivän Saabinen symboli#182 on Kuudennen juurirodun valo muuttuu seitsemänneksi:


Lynda Hillin mukaan tämä upea symboli näyttää uuden alun ajan aivan uuden tilauksen toteuttamisen yhteydessä. Usein tämä osoittaa, että ihmiset ovat kiinnostuneita saavuttamaan henkisen muutoksen. Kun muutut ja kasvat, sinun on kunnioitettava sen arvoa, mikä on hiipumassa, ja otettava parhaat ominaisuudet mukaasi tulevaisuuteesi. Tämä osoittaa usein, että olet äärimmäisen potentiaalisi ulottuvilla. Jotkut nykyisen yhteisön asiat jäävät taakse ja uusi kehittyneempi ja korkeampi taso syntyy. Symboli kuvaa ylösnousemusta korkeampaan järjestykseen, mutta on tarve pysyä juurtuneena käytännöllisyyden todellisuuteen, jottei eksyisi. Menneisyyden parhaiden puolien siirto nykypäivään. Nuoremmat, elinvoimaisemmat energiat valtaavat. Teosofia. Blavatskyn teoriat. New Age. Tietoisuuden tason kohoamista. Kielteisenä - menettää kosketuksen käytännön selviytymiseen.

Vaaka♎1° - 2°: Ystävällinen, miellyttävä, harmoninen persoonallisuus. Erittäin antelias. Hoitaa ja auttaa muita. Arvostaa luontoa ja hänellä on hyvä taiteellinen maku. (ARI-7-LIB, TAU-8-SCO) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka14˚

P äivän Saabinen symboli#194 on Keskipäivän siesta : Siesta Tämä symboli puhuu levon ottamisesta, kun se on tarpeen. Joskus saatat tuntea t...

Suositut postaukset