torstai 26. syyskuuta 2024

Vaaka5˚

Päivän Saabinen symboli#185 on Ihmnen opettamassa todellista sisäistä tietoutta:

Kanavointia

James Burgessin mukaan todellinen opettaja virittyy toisen arkeen ja tunnistaa realisoimattoman potentiaalin. Ominaisuudet lepäävät meissä, kunnes ne huomataan ja ilmaistaan, ja sitten joku toinen tunnistaa ne. Joten opettaja, joka näkee toisessa potentiaalin ja joka ymmärtää ja osaa nimetä sen, osoittaa jonkin verran luovaa neroutta – ja on tehokkaasti mukana luomassa muuten katoavia mahdollisuuksia. Sen sijaan taito vain osoittaa tietämystä muodoista ja menetelmistä, tämä vain autenttisten opettajien kyky tunnistaa ja siten herättää toisen potentiaali osoittaa todellisen sisäisen tiedon. Vaatii herkkyyttä ja empatiaa toista kohtaan – ei vain näiden piilotettujen potentiaalien tunnistaminen – vaan myös niiden kohdentaminen ja siten niiden tukeminen. Yhteyden muodostaminen muihin on helpompaa, jos hengenheimolaisuus perustuu jokapäiväisiin asioihin – koska kaikki ovat niistä huolissaan, toisin kuin henkisyyden ja filosofian kysymyksistä. Meillä kaikilla on esimerkiksi yhteisöllisiä velvollisuuksia, joten niiden taakan jakaminen edistää yhteistoimintaa ja parempaa keskinäistä ymmärrystä. Ollaksemme uskollisia itsellemme, meidän on oltava uskollisia muille, ja tämä tarkoittaa optimistista ja kannustavaa asennetta toisissa havaitsemaamme äärimmäiseen potentiaaliin ja suuntautumista heidän korkeimpiin ominaisuuksiinsa. Emme suinkaan ole pieniä ja suljettuja, vaan laajoja ja mutkikkaita. Toiset heijastavat joitain puolia meissä ja maailma on kuvaus itsestämme – todellinen opettaja tietää ja näyttää tämän. Kuitenkin jonkun, jolla on tämä kyky, on oltava varovainen, jotta hän ei menetä keskittymiskykyään ja yksinkertaisesti osoita omia taitojaan ja oivalluksiaan. Niiden ylpeä käyttö on hienovarainen manipuloinnin muoto, jota käytetään usein hallitsemaan ja kontrolloimaan. Kuitenkin, jos inspiraatio on totta ja selkeää, ego-pyrkimykset eivät voi uhata sitä, koska kaikki puhtaan hengen ilmaukset johtavat tahrattomiin lopputuloksiin. Tällaisesta ymmärryksestä saadut oivallukset voivat usein johtaa aitoon inspiraatioon. Pyrkiessämme siis olemisen suurempaa koskemattomuuteen ja osoittamaan sitä, meidän on hyödyllistä olla yhteydessä ihmisiin auttamalla heitä optimoimaan potentiaalinsa. Voimme kaikki kehittää kykyä paljastaa ominaisuuksia tietoisuuteen – ja muiden auttaminen on yhtä lailla itsensä toteuttamista kuin itseilmaisua.

Vaaka4° - 5°Omavarainen, yksilöllinen, dynaaminen, energinen. Johtamiskykyä ja organisointikykyä. (TAU8-SCO, LEO-11-AQU) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka14˚

P äivän Saabinen symboli#194 on Keskipäivän siesta : Siesta Tämä symboli puhuu levon ottamisesta, kun se on tarpeen. Joskus saatat tuntea t...

Suositut postaukset