perjantai 27. syyskuuta 2024

Vaaka6˚

Päivän Saabinen symboli#186 on Ideat saavat sisäisen näyn mukaisen konkreettisen muodon:

Ideat konkretisoituvat

Tämä symboli on yksi harvoista Saabisista symboleista, jotka puhuvat suoraan "vetovoiman laista"; kuten ihminen kuvittelee, niin hänen ulkoinen todellisuutensa muotoutuu ja tuo sen, mitä hän kuvitteli. Löydät elämästäsi eläviä esimerkkejä ajatuksista, jotka ilmenevät asioina – toisinaan ne voivat tapahtua ilman, että sinä todella ymmärrät sitä. Ihanteita ei vain hankita todellisuuden valossa, vaan ne myös testataan. Tämä osoittaa kyvyn visualisoida ajatuksiasi ja tunteitasi ja mahdollistaa luovien ideoiden projisoiminen todelliseen maailmaan. Se mitä luulet tapahtuvan, voi tapahtua. Vastakkainasettelua tavoitteiden kanssa. Meditaatiota ja vahvistuksia. Tarvetta olla varovainen sen suhteen, mitä halutaan. Kirjoittamista ja julkaisemista. Suunnitelmia. Kielteisenä - tyytymättömyyttä siihen, mitä pidettään ihanteellisena. Älä ole varovainen sen suhteen, mitä pyydät. Neuroottisuutta. Keskittymistä negatiiviseen luoden siten negatiivista. (Linda Hill)

Vaaka5° - 6°Nopea, mukautuva, vaativa mieli, mutta ei erityisen syvällinen tai omaperäinen. Voi olla liian kriittinen. Konservatiivinen. Nauttii kirjoittamisesta, puhumisesta ja matkustamisesta. (GEM-9-SAG-3, VIR-12-PIS) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka14˚

P äivän Saabinen symboli#194 on Keskipäivän siesta : Siesta Tämä symboli puhuu levon ottamisesta, kun se on tarpeen. Joskus saatat tuntea t...

Suositut postaukset