keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Rapu7°

 Päivän Saabinen symboli#97 on Kaksi keijukaista kuunvalossa:


Keijut

Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa näkymättömien voimien leikkiä kaikissa elämän ilmenemismuodoissa. Selvänäkijälle, joka visualisoi nämä symboliset kohtaukset, luonnonhenget tai keijut luultiin todennäköisesti enemmän tai vähemmän kuvitteellisiksi tai ihanteellisiksi luomuksiksi. Ainakin ne liittyivät piilotettuihin ja salaperäisiin prosesseihin luonnossa, ja "kuunvalo" korostaa tätä toismaailmallista tai vaikeaselkoista luonnetta. Perusajatuksena on, että kaikkien elintärkeiden prosessien takana voidaan havaita toimivan okkulttisia voimia. Ne toimivat valtakunnassa, jota usein kutsutaan "astraaliksi" tai "eetteriksi"; ja kuu vaikuttaa syvästi tuohon valtakuntaan vapauttaen erityisiä okkulttisen voiman solaarisia säteitä.  Se asettaa vastakkain näkymättömän näkyvään, sisäisen ulkoiseen, unelman ja ihanteen arkitodellisuuteen. Tietyssä mielessä tämä viittaa ihmiseen luovaan mielikuvitukseen.

Rapu♋6° - 7°: Erittäin terävä äly. Analyyttinen ja kommunikoiva, joskus liian kriittinen ja pureva. Oma-aloitteisuutta ja omavaraisuutta. (GEM-12-VIR, ARI-10-CAN) (David Cochrane)


tiistai 25. kesäkuuta 2024

Rapu6°

Päivän Saabinen symboli#96 n Riistalintu vuoraamassa höyhenillä pesäänsä:


Pesänrakennus, Dream.ai

James Burgessin mukaan rakentamalla omaa pesäämme huolellisesti autamme rakentamaan yhteisöä. Kun tavoittelemme omia tavoitteitamme, täytämme itse asiassa muiden odotukset; joten rakentamalla omaa pesää osallistumme täysin ja legitiimisti yhteisön elämän tasapainoiseen, dynaamiseen järjestykseen. Tämä johtuu siitä, että yksilö ja yhteisö ovat toisiinsa liittyviä ja vuorovaikutteisia osatekijöitä. On tehtävä lukemattomia valintoja – ihmisiä, joiden kanssa ystävystyä, suorittaa tehtäviä, paikkoja minne mennä ja ideoita, joista keskustella – ja näillä jokaisella on omat erityispiirteensä, jotka on otettava huomioon. Huolimattomasti kasaan kyhätty pesä ei täytä tarkoitustaan, ja samoin optimaalisen elämäntilanteen rakentaminen vaatii jatkuvaa tarkkuutta. Elämän osa-alueiden yhdistäminen on luova tarkoituksemme ja ilomme; yksilöllisyys kukoistaa vain, kun se pystyy vahvistamaan henkilökohtaiset oikeutensa johonkin haluttuun todellisuuden osa-alueeseen. Tämän ilmaisema ja synnyttämä innostus on voimakas, luotettava ja moitteeton motivaatio meille jokaiselle. Aloitteemme säilyvät siinä määrin, että pystymme hyödyntämään ympärillämme olevaa luonnollista elämänvirtaa. Se, mikä meitä ympäröi, mikä yhdessä määrittelee ja kuvaa ryhmäämme, on kaikkien yksittäisten aloitteiden summa. Meidän tulee olla kekseliäitä, rakentaa kaikkea saatavilla olevan varaan ja muokata asioita oman halumme ja tahtomme mukaan. Tällä osallistumme tietoisesti ryhmämme kohtaloon; me jopa saamme elämään tyytyväisyyden tunteen sellaisesta osallistumisesta. Perustelemme olemassaolomme välittömien, nykyisten olosuhteidemme puitteissa. Jos otamme liian paljon tai liian vähän, asemamme yhteisössä ei ole optimaalinen kaikille asianosaisille. Meidän täytyy huolellisesti ja harkiten  tasapainottaa vaatimuksemme ja oma panoksemme muiden kanssa ja tasapainottaa ne uudelleen jokaisessa uudessa tilanteessa. Meidän tarvettamme tuetaan, ahneuttamme ei. Meillä saattaa olla huoli jokapäiväisestä turvallisuudesta – monet pelkäävät puutetta – mutta jos voimme päästää irti näistä peloista, niin ihmiskunnan rajaton henki voidaan vapauttaa niin, että kaikki voivat nauttia vapaudesta ja yltäkylläisyydestä täysin ja innostuneesti.

Rapu♋5° - 6°: Unenomainen ja epäkäytännöllinen, mutta pyrkii selkeyteen. Voi olla toisinaan liian tulevaisuuteen suuntautunut. Soveltuvuutta mihin tahansa matkailu- tai viestintäalan ammattiin. (GEM-12-VIR, PIS-9-GEM) (David Cochrane)

maanantai 24. kesäkuuta 2024

Rapu5°

 Päivän Saabinen symboli#95 on Auto on jäänyt junan alle:


Junan ja auton yhteentörmäys

On ehdotonta typeryyttä antaa minkä tahansa toiminnan jatkua itsetuhoon asti, koska ainoa todellinen ja pysyvä velvollisuutemme on itseämme kohtaan. Kun juna lähestyy väistämättä autoa, vaihtoehdot vähenevät koko ajan – meidän on kuitenkin muistettava, että meillä on aina valinnanvaraa, vaikka joskus ne liittyvät enemmänkin reaktioihin ja sisäiseen asenteeseen kuin toimiin ulkoisessa maailmassa. Meitä varoitetaan täällä tulemaan tietoisiksi kaikista itsemme osista, jotka ovat itsetuhoisia tuntemattomassa piittaamattomuudessaan. On tavallista tuntea houkutusta itsensä vahingoittamiseen, mutta tietysti paras strategiamme on löytää toinen tapa ilmaista katumuksen ja masentuneisuuden tunteitamme. Kun tunnistamme ja paljastamme negatiiviset tunteemme, olosuhteistamme tulee vähemmän rajoittavia ja vaihtoehdoistamme terveellisempiä. Aina kun tapahtumasarja käynnistetään, sillä on luontainen taipumus edetä. Ellei jokin voima toimi, asiat jatkuvat annettuun suuntaan - hyvin usein kohti tuhoa. Jos haluamme välttää raunioita, meidän on käytettävä tahtoamme tällaisten voimien virtausta vastaan ​​elämässämme. Kielteisistä mielikuvista huolimatta löytyy toivoa herättävää viisautta. Meidän on viisasta tunnustaa, että joskus tarvitsemme vakavia uhkia, jotta valtava, elämää vahvistava luovuusvoimamme aktivoituu, jotta voimme sitten oppia hajottamaan kaikki uhkaavat tekijät skenaariossa – ja organisoimaan kokemuksemme uudelleen sopimaan välittömien mieltymystemme mukaan. Tämä järjestely ei ole vain havainnointitemppu, kun ohjaamme ajatuksiamme kohti optimismia; se näkyy elämämme objektiivisissa tosiasioissa. Edessämme on tässä ja nyt tarkat todisteet kaikkien ajatustemme ja valintojemme summasta – meillä on kaikki, mitä meillä on sen kaiken, mitä olemme aiemmin tehneet. Hallintaa ei ole annettu meille täysin, elämä on sitä isompaa – kuitenkin meillä on sitä pieni mitta, ja voimme hillitä meitä vastaan ​​kohdistuvia uhkia, jos pidämme niitä silmällä ja positiivisella mielellä. (James Burgess)

Rapu♋4° - 5°: Energinen, individualistinen, edistyksellinen. Ideoita yhteiskunnan parannetuista tavoista kehittää ja jakaa resurssejaan ja tavaroitaan. Hyvä asteluku taloustieteilijöille, kauppiaille ja yhteiskunnan uudistajille. (TAU-11-LEO, AQU-8-TAU) (David Cochrane)


sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

Rapu4°

Päivän Saabinen symboli#94 on Kissa väittelee hiiren kanssa:


Kissa ja "hiiri"

Lindaa Hillin mukaan tämä symboli tarkoittaa usein väittelyä, vastustajien ottamista vastaan ​​koosta ja voittokyvystä riippumatta, ja toisinaan kyvyttömyyttä antaa asioiden olla vain. Kiusaamisen ohella tämä voi osoittaa riitelyä, joka on aikaa vievää, usein epäkypsää ja hyödytöntä. Mikä on keskeinen ongelma tapahtumissa ja mitkä ovat vanhat arvot, jotka vaativat uudelleenarviointia? Voi olla halu perustella toiselle, mitä pitäisi tehdä ja miksi. Tämä symboli voi osoittaa myös epäitsekkään altavastaajan puolestapuhujaa; valmiita suojelemaan muita. 

Rapu♋3° - 4°:Selkeitä ja riippumattomia näkemyksiä. Vakava ja kypsä asenne. Kunnianhimoinen ja omavarainen. Taistelee kehittääkseen omaa yksilöllistä potentiaaliaan. (TAU-11-LEO, CAP-7-ARI) (David Cochrane)

 

lauantai 22. kesäkuuta 2024

Rapu3°

Päivän Saabinen symboli#93 on Turkiksiin kääriytynyt ihminen ohjaamassa pörröistä peuraa:


Peura ja tyttö turkiksissaan

Kuva on tehty tekoälyllä, eikä oikein vastaa symbolin tarkoitusta kuvata vaarallista tilannetta. Tyttö tuntuu taluttavan peuraa. Itselläni tästä symbolista tulee ennemminkin mieleen vauhdikas porokilpailu.  Marc Edmund Jones ja Elsien Wheeler lienevät tarkoittaneet tutkimusmatkailijaa ja pioneeria, joka valloittaa arktisia alueita hurjalla porolla ajaen. Cochranen astemerkkitulkinnasta löytyvät molemmat tyypit!

Rapu♋2° - 2 1/2°: Pehmeä ja miellyttävä asenne. Rakastaa kotielämää. Ystävällinen ja antelias. Taipumusta tuhlailuun. (ARI10-CAN, SAG-6-PIS) 

Rapu♋2 1/2° - 3°: Energinen, ekspansiivinen, yritteliäs, yksilöllinen. Johtajuusominaisuudet. Aineellisesti menestyvä ja antelias. Jotkut ihmiset pitävät hänen ulospäin suuntautuvaa persoonallisuuttaan ylimielisenä ja näyttävänä. (TAU-11- LEO, SAG-6-PIS) (David Cochrane)

Vanhat blogikirjoitukset tästä symbolista löytyvät alla olevista linkeistä.


perjantai 21. kesäkuuta 2024

Rapu2°

Päivän Saabinen symboli#92 on Ihminen leijumassa ylätasangon yläpuolella:


Kaiken yläpuolella

Tämä symboli viittaa tilaan, jossa noustaan ​​tapahtuvan yläpuolelle ja ylitetään todellisuus. Et ehkä ajoittain pysty jatkamaan tai tunnet olosi epävarmaksi. Oletko usein irti todellisuudesta? Toisaalta sinulla voi olla korkeampi tietoisuus ja laaja yleiskuva tilanteista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella tulevaa toimintaa. Yritä hyväksyä positiiviset mahdollisuudet, joita sinulle tarjotaan, älä hylkää muitten tekemiä käytännön ehdotuksia. Usko elämän hyviin asioihin. Kielteisenä voi merkitä eskapismia. Unelmia vai vääristyneitä näkyjä? Totuuden välttäminen. Tunne olosi kaiken yläpuolelle ja et vaikuta ympärilläsi olevilta tilanteilta. Yhteyden menettäminen todellisuuteen. Yrittää paeta sitä, mitä todella tapahtuu. Uutisten välttäminen. (Linda Hill)

Rapu♋1° - 2°: Emotionaalinen ja vaistomainen. Vahvat luovat voimat, jotka voivat edistää emotionaalista hämmennystä, mustasukkaisuutta jne., jos niitä ei kanavoida tehokkaasti. (ARI-10-CAN, SCO-5-AQU) (David Cochrane)

keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Rapu1°, Aurinko siirtyy Ravun merkkiin

Aurinko siirtyy Ravun merkkiin myöhään illalla - klo 23:51. Päivän Saabinen symboli#91 on Sekä kokoon kääritty että aukinainen lippu lentävät tuulen mukana laivasta:


Laivat

Dane Rudhyar on nimennyt tämän symbolin konkreettisemmin: Laivassa merimiehet vaihtavat vanhan lipun uuteen. Tämä kuvaa radikaalia uskollisuuden muutosta, joka on ulkoistettu symbolisella teolla: piste, josta ei ole paluuta. Tämä on kriisin hetki, jyrkkä käännekohta. Velvollisuuksien tai töiden suhteen suuri muutos, uusien normien julistamista. 
"Laiva", joka symboloi egotietoisuutta, kelluu ikään kuin valtavan alitajunnan merellä, yksilöllinen tahto tekee peruspäätöksen. Nyt yksittäinen henkilö nauttii loistokkaimmasta hetkestään; hän iloitsee kyvystään tehdä "vapaa päätös" - eli toimia yksilönä, joka valitsee elämänsä päämääränsä ja uskollisuutensa. 
Horoskooppisyklissä, kesäpäiväseisauksen aikaan, auringon liike pohjoiseen  pysähtyy; aurinko nousee ja laskee niin pitkälle pohjoiseen tarkalleen idästä ja lännestä kuin mahdollista vuosikierron aikana. Sen liike on nyt päinvastainen. Hitaasti auringonlaskupisteet siirtyvät läntisellä horisontilla etelään ja päivän pituus lyhenee.  

Rapu♋0° -l°: Myötätuntoinen ja ystävällinen. Suurin osa hänen kiinnostuksestaan ​​keskittyy kotiin ja perheeseen. Ei kovin kunnianhimoinen tai tavoitteellinen. (ARI-10-CAN, LIB-4-CAP) (David Cochrane)



Kaksoset30°

 Päivän Saabinen symboli#90 on Kylpeviä kaunottaria:


Kylpeviä kaunottaria

James Burgessin mukaan olemme fyysisiä olentoja, joiden pääsy hengen valtakuntaan nostaa fyysisyytemme kauneuden korkeuksiin. Kun olemme tietoisia sekä henkisestä että fyysisestä magnetismista, meillä on luonnon säteilevä valo ja meidän sanotaan hehkuvan. Viehätysvoima on yleisesti ottaen hyvä ominaisuus aineellisessa maailmassa. Vaikka se on itsehakuinen ja siksi mahdollisesti myös manipuloiva, se kuitenkin lisää jotenkin henkistä keveyttä tilanteisiin. Fyysistä kauneuttaan esittelevä nainen aikoo vaikuttaa – mutta kun hän tekee sen naiivilla viattomuudella, iloa koetaan. Ohut raja voidaan vetää toisaalta terveen ja hyödyllisen itsensä paljastamisen välille, ja toisaalta lapsellisen turhamaisuuden. Varovaisuutta ja itsetutkiskelua suositellaan tässä asiassa. Koska meillä on vahva itsetunto, pystymme projisoimaan periaatteita maailmaan, seisomme korkealla toisten joukossa, säteilevänä ja luottavaisina ja paljastamalla selvästi, mikä on henkilökohtaisesti tärkeää. Henkilö, joka on vahva sisäisessä yksilöllisyydessään, ei pelkää menetyksiä tai uhkaa sille, kun hän kohtaa vaikeita asioita. Asia on pikemminkin päinvastoin; sellaiset haasteet, joita saattaa syntyä, vahvistavat ja täydentävät yksilöllisyyttä. Sellaiselle henkilölle mikään väärän vaatimattomuuden tunne ei saa häiritä heidän ominaisuuksiensa ja viehätysvoimansa ylenpalttista ilmenemistä. Luonnonlahjat on jaettava. Keskittyneellä tarkoituksella ja pyhän tarkoituksen tunteella voimme kohottaa kaikkia piirteitämme ja ominaisuuksiamme palvelemaan suurempaa hyvää. Tämän on mahdollista luottamalla luottaen siihen, että voimakkaimmat impulssimme johtavat aina hyviin tuloksiin, olivatpa ne kuinka epätäydellisesti ilmaistuja tahansa. Sielun vaikutus jokapäiväiseen elämään helpottuu vain kahden maailman kynnyksen – kahden ulkoisten tilanteiden ja sisäisten vastausten maailman – välillä. Sielun ensisijainen tehtävä on säilyttää absoluuttinen puhtautensa samalla kun hänen on koskettava tätä epätäydellistä valheiden maailmaa (Sufi-kuvaus). 

Kaksoset♊29° - 30°: Erityinen, tarkka, konservatiivinen. Arvostaa hyvää taidetta. Joskus kriittinen ja kiihkeä. (PIS-10-TAU,VIR-4-SCO) (David Cochrane)

tiistai 18. kesäkuuta 2024

Kaksoset29°

Päivän Saabinen symboli#89 on Kevään ensimmäinen satakieli:


Satakieli

Tässä meille esitetään symbolisesti yksilön reaktio, josta on tullut herkkä monille elämänvirroille ympäristössään ja joka pystyy ulkoistamaan tämän nousevan reaktion lahjana muille. Ihmissielun luova yltäkylläisyys vastauksena peruselämän kokemuksiin. Satakieli pystyy jäljittelemään kuulemiaan ääniä, mutta itse asiassa hän tekee muutakin kuin matkii, sillä hän kutoo kaikki nämä äänet melodioiksi, joissa voi toisinaan olla iloinen amplitudi ja vaistomaisesti luova spontaanisuus. Symboli viittaa lahjakkaan yksilön kykyyn ottaa kollektiivista materiaalia ja muuttaa sitä biologisen tuottavuuden ja vaistonvaraisen rakkauden pakotteessa. Laulu kohoaa näiden suurten luonnollisten lähteiden voimalla, aivan kuten niin sanotut populaarikappaleet nousevat nuorekkaasta sielusta vastauksena syviin henkilökohtaisiin tai sosiaalisiin tunteisiin.  (Dane Rudhyar)

Kaksoset♊28° - 29°: Vahvaa tahtoa ja päättäväisyyttä. Rakastaa lapsia ja luontoa. Itsetietoinen omasta kauneudestaan ​​ja ulkonäöstään. Arvostaa hyvää taidetta. (PIS-10-TAU, LEO-3-LIB) (David Cochrane)

maanantai 17. kesäkuuta 2024

Kaksoset28°

 Päivän Saabinen symboli#88 on Konkurssiin julistettu mies:



Epätoivoinen mies

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa, että yksilöille sattuvista ongelmista ja vastoinkäymisistä voi olla kollektiivinen vastuu ja että kollektiivi voi antaa ihmisille toisen mahdollisuuden nousta jaloilleen. Nyt voisi olla aika hyväksyä tällainen mahdollisuus. Voi olla katkera pettymys, mutta vapautuminen rasittavasta paineesta, kun ihmiset päästetään irti ja rikkomukset annetaan anteeksi. Joku saattaa tuntea itsensä hylätyksi, koska ihmiset eivät ole täyttäneet velvollisuuksiaan. Optimistisena pysyminen tulevaisuuden suhteen auttaa löytämään elämälle uuden suunnan. Palataan lähtöruutuun. Paineista vapautuminen. 

Kaksoset♊27° - 27 1/2°: Omistautuu kodille ja perheelle. Hänen liiketoimintansa perustuvat inhimillisiin etuihin tai henkisiin arvoihin. (AQU-9-ARI, CAN-2-VIR) Kaksoset♊27 1/2° - 28°: Ystävällinen, myötätuntoinen, lämmin. Omistautuu kodille ja perheelle. Rakastaa lapsia. Suosii luonnonympäristöä, eikä sovellu kaupunkiasumiseen. (PIS-10-TAU, CAN-2-VIR) (David Cochrane)

Vanhat blogit tästä symbolista löytyvät alla olevasta linkistä hakusanalla.

Uusin postaus

Rapu7°

  Päivän Saabinen symboli#97 on Kaksi keijukaista kuunvalossa : Keijut Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa näkymättömien voimien leikki...

Suositut postaukset