sunnuntai 30. kesäkuuta 2024

Rapu11°

Päivän Saabinen symboli#101 on Ilveilevä Klovni:


Klovni

Itsensä likoon laittaminen johtaa aina menetyksiin. Jos teemme itsestämme klovneja saadaksemme halvat naurut, meidän on odotettava maksavamme hintaa, koska päämäärätön itsensä hyväksikäyttö, millä tahansa naamiolla, maksaa meille varmasti vaikutuksen. Miksi teemme sen? Ehkä meistä on kiihottavaa herättää muissa vastakaikua, muiden reaktiot ovat meille hyödyllinen kokemus, joka auttaa meitä oppimaan jotain itsestämme. Varmasti ystävällisessä seurassa on turvallisempaa kokeilla uusia tapoja ja viisauksia, sillä yrityksissämme parantaa itseämme on paljon vähemmän todennäköistä, että ne mitataan tai hylätään halusitpa tai et. Elämä on jatkuvaa itsensä harjoittamista; kukaan ei ole onnistunut viimeistelemään omaa persoonallisuuttaan täysin, joten miksi meidän pitäisi nolostua omaa pyrkimystämme yritysten ja erehdysten kautta? Kun tulemme selvemmin määrittelemään keitä olemme, vaikutus, joka meillä on muihin, tulee tarkemmaksi ja vallitsevammaksi. Toisten suostutteleminen näkemyksiimme auttaa jalostamaan ja määrittelemään meitä  itseämme. Joidenkin ominaisuuksien liioitteleminen ja toisten estäminen on normaalia, vaikkakin usein naurettavaa käytöstä. Se näkyy kaikissa, vaikka useimmat ihmiset yrittävät peitellä omia epäilyksiään, käyttämällä usein harhaanjohtavaa huumoria tehdäkseen niin. Joten meidän on viisasta ottaa naamio pois, kun olemme valmiita. Sitten huomaamme, että oma jäljittelemätön ainutlaatuisuutemme riittää ansaitsemaan huomion ilman turvautumista karikatyyreihin. (James Burgess)

Rapu♋10° - 11°: Kiihkeä, elinvoimainen ja energinen. Pyrkii kehittämään elämässä edistymiseen tarvittavia kykyjä ja resursseja. Epätavallinen luova voima rakentamisessa, suunnittelussa, taiteessa jne. (LEO-2-SCO, LEO-2-SCO) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu13°

Päivän Saabinen symboli#103 on Voimakas peukalo hieman taivutetussa kädessä : Voimakas peukalo Tämä symboli merkitsee palkintoja ja lujaa ta...

Suositut postaukset