torstai 27. kesäkuuta 2024

Rapu8°

Päivän Saabinen symboli#98 on Ihmisten vaatteisiin pukeutuneita kaniineja paraatissa: 


Ihmisten vaatteisiin pukeutunut kani

Tämä symboli tarkoittaa usein yritystä olla tai tehdä enemmän kuin yleensä voi, mikä voi johtaa harppaukseen kyvyissä ja mahdollisuuksissa. Innovatiivisuus voi johtaa suurempiin ja parempiin asioihin. Kuitenkin joku, joka yrittää olla enemmän kuin hän todellisuudessa pystyy olemaan, saattaa huomata, että yritystä on usein vaikea naamioida, koska muut ihmiset yleensä näkevät juonen läpi. Kuitenkin pyrkimys yrittää edetä voidaan arvostaa ja palkita heidän kykyjään ottaa harppauksia eteenpäin. Projisoidaan tulevaisuuteen korkeampi olemisen tunne tai eteenpäin suuntautuva ajattelu älykkäämpään, menestyvämpään, korkeampaan elämänmuotoon. (Linda Hill)

Rapu♋7° - 7 1/2°Rakastaa hienostunutta taidetta. Erotteleva maku vaatteissa, ruoassa, taiteessa, kodin sisustuksessa jne. Konservatiivinen ja siisti. (GEM-12-VIR, TAU-11-LEO) 

Rapu♋7 1/2° - 8°Mukava, lämmin ja ystävällinen. Hyvä taiteellinen maku. Rakastaa lapsia ja luontoa. (CAN-1-LIB, TAU-11-LEO) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu11°

Päivän Saabinen symboli#101 on Ilveilevä Klovni : Klovni Itsensä likoon laittaminen johtaa aina menetyksiin. Jos teemme itsestämme klovneja...

Suositut postaukset