lauantai 29. kesäkuuta 2024

Rapu10°

 Päivän Saabinen symboli#100 on Suuri, osaksi hiomaton timantti:


Hiomaton timantti


Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli käsittelee edelleen tietoisuuden ja persoonallisuuden kehitystä alustavassa vaiheessa. Täysin muodostuneen mielen potentiaali, jonka läpi ymmärryksen valo loistaa kirkkaasti on jo todistettu, mutta paljon on vielä tehtävänä. Voimme pohtia "lammen" (edellisessä symbolissa) muuttumista vielä leikkaamattomaksi timantiksi. Vaivaloinen harjoittelu täydellisyyteen ihanteen täydelliseksi ilmentämiseksi. Tietoisen mielen täytyy saada lujuutta, jotta korkeammat tahot voivat työskennellä sen parissa – ihannetapauksessa yhteisön opettajat. Epäilemättä sen täytyy olla tuskallinen leikkaus karkealle kivelle, mutta tavoite on kärsimyksen, lämmön, hiontaäänen arvoinen... edellyttäen tietysti, että timanttileikkuri on ammattimainen käsityöläinen – harvinainen tapaus opettajien keskuudessa!

Rapu♋9° - 10°: Äidillinen, myötätuntoinen, intuitiivinen ja seurallinen. Viihtyy kotosalla. Ei sopeudu hyvin kaupunkielämään, ja todennäköisesti arvostaa ihmisiä ja kotia enemmän kuin uraa. (CAN-1-LIB, CAN-1-LIB) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu11°

Päivän Saabinen symboli#101 on Ilveilevä Klovni : Klovni Itsensä likoon laittaminen johtaa aina menetyksiin. Jos teemme itsestämme klovneja...

Suositut postaukset