tiistai 25. kesäkuuta 2024

Rapu6°

Päivän Saabinen symboli#96 n Riistalintu vuoraamassa höyhenillä pesäänsä:


Pesänrakennus, Dream.ai

James Burgessin mukaan rakentamalla omaa pesäämme huolellisesti autamme rakentamaan yhteisöä. Kun tavoittelemme omia tavoitteitamme, täytämme itse asiassa muiden odotukset; joten rakentamalla omaa pesää osallistumme täysin ja legitiimisti yhteisön elämän tasapainoiseen, dynaamiseen järjestykseen. Tämä johtuu siitä, että yksilö ja yhteisö ovat toisiinsa liittyviä ja vuorovaikutteisia osatekijöitä. On tehtävä lukemattomia valintoja – ihmisiä, joiden kanssa ystävystyä, suorittaa tehtäviä, paikkoja minne mennä ja ideoita, joista keskustella – ja näillä jokaisella on omat erityispiirteensä, jotka on otettava huomioon. Huolimattomasti kasaan kyhätty pesä ei täytä tarkoitustaan, ja samoin optimaalisen elämäntilanteen rakentaminen vaatii jatkuvaa tarkkuutta. Elämän osa-alueiden yhdistäminen on luova tarkoituksemme ja ilomme; yksilöllisyys kukoistaa vain, kun se pystyy vahvistamaan henkilökohtaiset oikeutensa johonkin haluttuun todellisuuden osa-alueeseen. Tämän ilmaisema ja synnyttämä innostus on voimakas, luotettava ja moitteeton motivaatio meille jokaiselle. Aloitteemme säilyvät siinä määrin, että pystymme hyödyntämään ympärillämme olevaa luonnollista elämänvirtaa. Se, mikä meitä ympäröi, mikä yhdessä määrittelee ja kuvaa ryhmäämme, on kaikkien yksittäisten aloitteiden summa. Meidän tulee olla kekseliäitä, rakentaa kaikkea saatavilla olevan varaan ja muokata asioita oman halumme ja tahtomme mukaan. Tällä osallistumme tietoisesti ryhmämme kohtaloon; me jopa saamme elämään tyytyväisyyden tunteen sellaisesta osallistumisesta. Perustelemme olemassaolomme välittömien, nykyisten olosuhteidemme puitteissa. Jos otamme liian paljon tai liian vähän, asemamme yhteisössä ei ole optimaalinen kaikille asianosaisille. Meidän täytyy huolellisesti ja harkiten  tasapainottaa vaatimuksemme ja oma panoksemme muiden kanssa ja tasapainottaa ne uudelleen jokaisessa uudessa tilanteessa. Meidän tarvettamme tuetaan, ahneuttamme ei. Meillä saattaa olla huoli jokapäiväisestä turvallisuudesta – monet pelkäävät puutetta – mutta jos voimme päästää irti näistä peloista, niin ihmiskunnan rajaton henki voidaan vapauttaa niin, että kaikki voivat nauttia vapaudesta ja yltäkylläisyydestä täysin ja innostuneesti.

Rapu♋5° - 6°: Unenomainen ja epäkäytännöllinen, mutta pyrkii selkeyteen. Voi olla toisinaan liian tulevaisuuteen suuntautunut. Soveltuvuutta mihin tahansa matkailu- tai viestintäalan ammattiin. (GEM-12-VIR, PIS-9-GEM) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt29°

Päivän Saabinen symboli#179 on Ihminen saa salaista tietoa lukemastaan tekstistä : Salainen tieto Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ...

Suositut postaukset