keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Rapu7°

 Päivän Saabinen symboli#97 on Kaksi keijukaista kuunvalossa:


Keijut

Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa näkymättömien voimien leikkiä kaikissa elämän ilmenemismuodoissa. Selvänäkijälle, joka visualisoi nämä symboliset kohtaukset, luonnonhenget tai keijut luultiin todennäköisesti enemmän tai vähemmän kuvitteellisiksi tai ihanteellisiksi luomuksiksi. Ainakin ne liittyivät piilotettuihin ja salaperäisiin prosesseihin luonnossa, ja "kuunvalo" korostaa tätä toismaailmallista tai vaikeaselkoista luonnetta. Perusajatuksena on, että kaikkien elintärkeiden prosessien takana voidaan havaita toimivan okkulttisia voimia. Ne toimivat valtakunnassa, jota usein kutsutaan "astraaliksi" tai "eetteriksi"; ja kuu vaikuttaa syvästi tuohon valtakuntaan vapauttaen erityisiä okkulttisen voiman solaarisia säteitä.  Se asettaa vastakkain näkymättömän näkyvään, sisäisen ulkoiseen, unelman ja ihanteen arkitodellisuuteen. Tietyssä mielessä tämä viittaa ihmiseen luovaan mielikuvitukseen.

Rapu♋6° - 7°: Erittäin terävä äly. Analyyttinen ja kommunikoiva, joskus liian kriittinen ja pureva. Oma-aloitteisuutta ja omavaraisuutta. (GEM-12-VIR, ARI-10-CAN) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu10°

  Päivän Saabinen symboli#100 on Suuri, osaksi hiomaton timantti : Hiomaton timantti Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli käsittelee  edellee...

Suositut postaukset