maanantai 24. kesäkuuta 2024

Rapu5°

 Päivän Saabinen symboli#95 on Auto on jäänyt junan alle:


Junan ja auton yhteentörmäys

On ehdotonta typeryyttä antaa minkä tahansa toiminnan jatkua itsetuhoon asti, koska ainoa todellinen ja pysyvä velvollisuutemme on itseämme kohtaan. Kun juna lähestyy väistämättä autoa, vaihtoehdot vähenevät koko ajan – meidän on kuitenkin muistettava, että meillä on aina valinnanvaraa, vaikka joskus ne liittyvät enemmänkin reaktioihin ja sisäiseen asenteeseen kuin toimiin ulkoisessa maailmassa. Meitä varoitetaan täällä tulemaan tietoisiksi kaikista itsemme osista, jotka ovat itsetuhoisia tuntemattomassa piittaamattomuudessaan. On tavallista tuntea houkutusta itsensä vahingoittamiseen, mutta tietysti paras strategiamme on löytää toinen tapa ilmaista katumuksen ja masentuneisuuden tunteitamme. Kun tunnistamme ja paljastamme negatiiviset tunteemme, olosuhteistamme tulee vähemmän rajoittavia ja vaihtoehdoistamme terveellisempiä. Aina kun tapahtumasarja käynnistetään, sillä on luontainen taipumus edetä. Ellei jokin voima toimi, asiat jatkuvat annettuun suuntaan - hyvin usein kohti tuhoa. Jos haluamme välttää raunioita, meidän on käytettävä tahtoamme tällaisten voimien virtausta vastaan ​​elämässämme. Kielteisistä mielikuvista huolimatta löytyy toivoa herättävää viisautta. Meidän on viisasta tunnustaa, että joskus tarvitsemme vakavia uhkia, jotta valtava, elämää vahvistava luovuusvoimamme aktivoituu, jotta voimme sitten oppia hajottamaan kaikki uhkaavat tekijät skenaariossa – ja organisoimaan kokemuksemme uudelleen sopimaan välittömien mieltymystemme mukaan. Tämä järjestely ei ole vain havainnointitemppu, kun ohjaamme ajatuksiamme kohti optimismia; se näkyy elämämme objektiivisissa tosiasioissa. Edessämme on tässä ja nyt tarkat todisteet kaikkien ajatustemme ja valintojemme summasta – meillä on kaikki, mitä meillä on sen kaiken, mitä olemme aiemmin tehneet. Hallintaa ei ole annettu meille täysin, elämä on sitä isompaa – kuitenkin meillä on sitä pieni mitta, ja voimme hillitä meitä vastaan ​​kohdistuvia uhkia, jos pidämme niitä silmällä ja positiivisella mielellä. (James Burgess)

Rapu♋4° - 5°: Energinen, individualistinen, edistyksellinen. Ideoita yhteiskunnan parannetuista tavoista kehittää ja jakaa resurssejaan ja tavaroitaan. Hyvä asteluku taloustieteilijöille, kauppiaille ja yhteiskunnan uudistajille. (TAU-11-LEO, AQU-8-TAU) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu10°

  Päivän Saabinen symboli#100 on Suuri, osaksi hiomaton timantti : Hiomaton timantti Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli käsittelee  edellee...

Suositut postaukset