perjantai 28. kesäkuuta 2024

Rapu9°

Päivän Saabinen symboli#99 on Pieni alaston tyttö pyydystämässä käsin kalaa vedestä:

Kalanpyydystys

Linda Hillin mukaan tämä symboli puhuu naivuudesta, viattomuudesta, kauneudesta ja ilosta yksinkertaisissa asioissa. Pieni lapsi yrittää tarttua asioihin, jotka vaikuttavat saavuttamattomilta ja ohikiiviltä. Saatat huomata, että et pysty ymmärtämään joidenkin elämässäsi tapahtuvien asioiden merkitystä, mutta olet silti lumoutunut siitä, mitä tapahtuu. Nautinnollisuuden ja hauskuuden tunteen säilyttäminen samalla kun tavoittelet haluamaasi, tuo sinulle todennäköisesti lopulta haluamaasi tyydytystä. Sinun asemasi on verrattain viaton ja havaintosi luultavasti melko rajalliset, silti opimme siitä, mikä on mahdollista ja mikä ei. Elämysten viaton tavoittaminen voi tuoda palkintoja ja kauneutta. Uteliaisuutta. 

Rapu8° - 9°: Puhelias. Nauttii ideoiden jakamisesta muiden kanssa. Tasapainoinen, miellyttävä persoonallisuus. (CAN-1-LIB,GEM-12-VIR) (David Cochrane)

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu13°

Päivän Saabinen symboli#103 on Voimakas peukalo hieman taivutetussa kädessä : Voimakas peukalo Tämä symboli merkitsee palkintoja ja lujaa ta...

Suositut postaukset