lauantai 6. heinäkuuta 2024

Rapu16°

Päivän Saabinen symboli#106 on Ihminen katsomassa neliön sisällä olevaa hyvin vanhaa tekstikääröä:


Tekstikäärön tutkiminen

James Burgessin mukaan saavutamme tavoitteemme selkeällä visiolla ja yksityiskohtaisella suunnitelmalla. Ei ole olemassa mitään eettistä tasoa, johon aika tai paikka eivät vaikuttaisi, ei ole mitään absoluuttista hyvyyden tai totuuden mittaa. Nämä ovat pikemminkin ihanteita kuin käytännöllisiä toimintamalleja. Jokainen meistä kasvaa kohti sitä ihannetta, jonka itse valitsemme, ja kehittää osaamista olla se, mitä haluamme olla. Joka päivä silmiemme edessä kulkevat kohtaukset ja skenaariot herättävät meissä älyllistä vastakaikua, ja on hyödyllistä käyttää näitä dramatisoituja elämäntilanteita ikään kuin ne olisivat peilejä, jotka heijastavat takaisin meille keitä olemme ja mitä teemme. Me kirjoitamme käsikirjoituksen omaan elämädraamaamme. Ohjaajina ilmaisemme tunteitamme siitä, mitä arvostamme, ja näyttelijöinä dramatisoimme näitä tunteita. Mestarillinen näyttelijä on vakuuttava, koska hän on vakuuttunut; hän antaa itsensä, ruumiin ja sielun, syvästi esitykseensä. Silti aika ajoin on viisasta irrottaa itsemme nykyisistä toiminnoistamme. Meidän on katsottava käsikirjoitusta uudelleen ja tutkittava realistisesti, noudatammeko sitä, jottemme menettäisi juonta. Tätä suunnitelmaa vastaan ​​tarkastamme kuinka hyvin pärjäämme katsomalla elämän peiliin. Henkilökohtainen hallinta perustuu selkeään näkemykseen ja tiettyyn yksityiskohtaiseen suunnitelmaan. Ilman tavoitetta ihminen ei todennäköisesti pääse turvalliseen satamaan kuten ei laivakaan ilman peräsintä. Todellinen itsetietoisuus edellyttää, että ajattelemme itseämme muiden silmin ja seuraamme havaintojamme jatkuvasti tutkiskelemalla ja säätämällä toimintaamme sen mukaisesti. Tilanteiden hallinnan oppiminen voittaa rajoituksemme ja siten henkilökohtaiset suunnitelmamme koordinoidaan suuremmassa suunnitelmassa. Tästä syntyy suuri syveneminen – kun opimme luottamaan siihen, että elämä tarjoaa meille paljon enemmän kuin olisimme voineet kuvitella. Tyypillisesti henkilökohtaisen kokemuksen syvällisemmän tarkoituksen saa selville intuitiivisesti menemällä käsikirjoituksen tuolle puolen.

Rapu♋15° - 16°: Mietteliäs, puolueeton elämänkatsomus. Kypsä, kunnioitusta herättävä, asiallinen tapa suhtautua muihin. Kyky tulla toimeen yleisön kanssa. Kyky kovaan työhön, sitkeyttä. (LIB-4-CAP, CAP-7-ARI) (David Cochrane)

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta. 

perjantai 5. heinäkuuta 2024

Rapu15°

Päivän Saabinen symboli#105 on Vieraat lepäämässä otettuaan osaa mahtavaan juhlaillalliseen:


Juhlaillallinen

Burgessin mukaan ei ole olemassa henkistä periaatetta, joka kieltää vaurauden. Symboli kuvaa vieraita, jotka nauttivat ansaituista juhlista ja osoittavat rikkautta ja täyteyttä kylläisyyteen – tyytyväisyyteen asti. Kuinka harvinainen kokemus tämä on useimmille ihmisille, jotka luovat itselleen puutteen tunteen, kateutta "omistajia" kohtaan ja itsensä uhriutumista. Ei ole olemassa henkistä periaatetta, joka luo köyhyyttä tai kieltää vaurauden – silti miljardeilla ihmisille on annettu kieltää itseltään ylellisyys ja täyttymys ikään kuin ainoa tie Jumalan luo olisi kärsimyksen ja puutteen kautta. Jokainen elämänkokemus on yksilöllisyyden vahvistus. Voimme olla varmoja siitä, että olemme sitä, mitä olemme, ja se on johdonmukainen, täysin luotettava aineellisen olemassaolon tosiasia. Emme ole samanlaisia ​​kuin kukaan muu, joten kenenkään muun elämänkokemus ei ole samanlainen kuin meidän. Tähän toteamukseen sisältyy luontainen lupaus, että riippumatta siitä, mitä meistä tulee, kun avaamme uusia mahdollisuuksia, elämä kohtaa meidät askel askeleelta koko matkan ajan. Me saamme mitä olemme – kaiken ja ei mitään muuta. Elämä ei ole muuta kuin – ja mikä tärkeintä, ei vähempää kuin – sen ilmaisun rikkaus, keitä me olemme ja keitä meistä tulee. Olipa se mitä tahansa, elämä on täynnä kokemuksia. Yksi tapa nähdä tämä on se, että saamme sen, mitä ansaitsemme – ponnistelumme palkitaan täysimääräisesti ja oikeudenmukaisesti. Tulevaisuuden tapahtumat ja tilanteet eivät voi olla olemassa muutoin kuin sen perustan avautumisena, jonka rakennamme nyt taitojen ja tietämyksemme avulla. Se, keitä me olemme, on kuin pöytä, jonka päälle katetaan kaikki, mitä tapahtuu. Tämä alusta laajentaa potentiaalin ulottuvuuksia tiettyihin suuntiin yhtä paljon kuin se rajoittaa sitä muilla tavoilla. Ironisesti, meidät pakotetaan olemaan ekspansiivisia kohti itsetuntemusta. Niille, jotka vastustavat tai vääristävät tätä elämäntilannetta, on rangaistuksia – joko yrittämällä laiskasti tai pelokkaasti jäädyttää nykyhetkeä tai sallimalla epärealistisen tai epäekologisen omahyväisyyden alhaisten taipumusten kanssa. Ympäristömme on osa sitä, keitä olemme, ja se on otettava täysin huomioon. Ei ole olemassa selviytymisstrategiaa tai luovaa ilon rikkautta, joka perustuu riittämättömyyteen. Kun opimme hyväksymään, ettei epäonnistuminen ole vaihtoehto tai edes todellisuuden näkökulma, niin onnistumisen lopulliset esteet poistetaan. 

Rapu♋14° - 15°: Antelias, ilahduttava, seurallinen, yritteliäs. Nauttii mukavuudesta ja elämän nautinnoista. Nauttii muiden palvelemisesta. (VIR-3-SAG, SAG-6-PIS) (David Cochrane)

torstai 4. heinäkuuta 2024

Rapu14°

Päivän Saabinen symboli#104 on Hyvin vanha mies katsomassa koillista mustaa avaruutta:

Vanha mies ja musta avaruus

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa, että saatat etsiä apua tai henkistä ohjausta, mutta sitä voi olla vaikea löytää tavallisten kanavien kautta. Kun meistä tulee valistuneempia, meillä on suurempi kyky nähdä hengellinen totuus odottamattomissa paikoissa. Tarvitset luottamusta ja rohkeutta siihen, että sisäinen viisautesi on yhteydessä korkeampaan totuuteen. "Laaja pimeä avaruus koilliseen" on usein suunta, jota etsitään tätä henkistä ohjausta, ja siihen suuntaan katsominen taivaalla voi tuoda luovien ja henkisten energioiden virran. Siriuksen aste. Tarve uskoa tulevaisuuteen. Totuuden näkeminen. Tähtien katselu. 

Rapu♋13° - 14°: Epätavallinen luova voima. Pyrkii parantamaan työnsä tai palvelunsa laatua. (VIR-3-SAG, SCO-5-AQU) (David Cochrane)

keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Rapu13°

Päivän Saabinen symboli#103 on Voimakas peukalo hieman taivutetussa kädessä:

Voimakas peukalo

Tämä symboli merkitsee palkintoja ja lujaa tahtoa ja halua ja kykyä kohdata muut vahvalla kädenpuristuksella ja ystävällisellä asenteella. Tässä näkyy muiden tavoittaminen sekä tarve olla helposti lähestyttävä ja avoin esittelyille sekä vanhoille että uusille ystäville. Itsesi laajentaminen muihin voi tuoda monia palkintoja, kuten uusia ystäviä, uusia mahdollisuuksia jne. Vaikka joustavuuttakin löytyy, menestyvän luonteen lujuus korostuu. Oman ja ympäristön hallinta. Avoimuus ja kätensä ojentaminen muille. Kädestäennustaminen. Kädenpuristukset. Olla helposti lähestyttävä ja ystävällinen. Verkostoituminen. Peukalokyyti. (Linda Hill)

Rapu♋12° - 12 1/2°: Miellyttävä, tasapainoinen, harmoninen asenne. Omistautuu kodille ja perheelle. Luova lahjakkuus. (LEO-2-SCO, LIB-4-CAP) 

Rapu12 1/2° - 13°: Seurallinen, miellyttävä, sydämellinen, armollinen. Osaa luoda mukavan ilmapiirin, jotta ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi. Elää tasapainoista elämää. (VIR-3-SAG, LIB-4-CAP) (David Cochrane)

Aiemmat blogikirjoitukset tästä symbolista löytyvät alla olevia hakusanoja klikkaamalla tai etusivun linkistä.

tiistai 2. heinäkuuta 2024

Rapu12°

Päivän Saabinen symboli#102 on Kiinalainen nainen hoitamassa pienokaista, josta tulee suuri opettaja:


Viattomuuden vaalimista

Tämä symboli osoittaa jonkun, joka on nuori tai kokematon, mutta jolla on enemmän suuruutta kuin aluksi näyttää. Tätä lasta imettävällä naisella on  kyky tunnistaa loistoa, totuutta ja kauneutta toisissa tai omassa itsessään ja se voi tuoda monia palkintoja. Usein tuntuu siltä, ​​että joku on "vanha sielu", vaikka hän onkin nuori vuosien tai kokemuksen suhteen, aikaansa edellä tai hänellä on kykyjä yli tavanomaisen. Hyvä ravinto ja huolenpito ravitsevat tätä suurta potentiaalia. Viattomuuden vaaliminen ja sen tuomat epäitsekkäät palkinnot. Reinkarnaatio. Tunnustetut ainutlaatuiset ja erityiset kyvyt. (Linda Hill) 

Jokaisella meillä on sisällämme tieto siitä, että Jumala voi syntyä sieluissamme. (Dane Rudhyar)

Rapu♋11° - 12°: Selkeä, neuvokas, tarkka ajattelija. Voi olla välillä purevan satiirinen. Hienovaraisia ​​ja yksityiskohtaisia ​​luovia töitä. (LEO-2-SCO, VIR-3-SAG) (David Cochrane)

Katso vanhat blogit tästä symbolista alla olevien hakusanojen avulla!

Uusin postaus

Rapu16°

Päivän Saabinen symboli#106 on I hminen katsomassa neliön sisällä olevaa hyvin vanhaa tekstikääröä: Tekstikäärön tutkiminen James Burgessin ...

Suositut postaukset