maanantai 29. heinäkuuta 2024

Leijona8°

 Päivän Saabinen symboli#128 on  Kommunistiaktivisti:


Aktivisti

Tämä symboli kertoo loistavista ideoista, vallankumouksesta ja muutoksesta. Se voi osoittaa, että jonkun täytyy saada ihmiset uskomaan ideoihinsa, vaikka ne toisinaan ovat radikaaleja, vallankumouksellisia tai suorastaan ​​häiritseviä. Sinusta saattaa tuntua, että olet saanut tarpeeksesi, että tarpeitasi ei täytetä ja sinulla on vähän tai ei ollenkaan valtaa. Saatat joutua hankkimaan muiden tukea menestyäksesi. Valta voidaan todennäköisesti voittaa tasa-arvon lupauksen kautta. Radikaalissa voi olla ylä- ja alamäkiä, mutta usein on tarve ottaa kantaa asioita, jotka vaikuttavat epäreilulta tai tuhoisilta. Horjumaton ja taipumaton äly. Vallankumoukselliset ihanteet. (Linda Hill)

Leo♌7° - 7 1/2°: Monimutkainen tunnenaamio. Intensiivinen ja vaistomainen. Pyrkii olemaan ystävällinen muille, mutta on joskus kriittinen tai pisteliäs. (GEM-11-LIB, SCO-4-PIS)

Leo♌7 1/2° - 8°: Monimutkainen tunnenaamio. Saatat kokea mustasukkaisuutta tai muita emotionaalisia ongelmia. Intohimoinen, intensiivinen ja vaistomainen. (CAN-12-SCO, SCO-4-PIS) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset