perjantai 26. heinäkuuta 2024

Leijona5°

 Päivän Saabinen symboli#125 on Kallioreunainen jyrkänne:


Kallioreunainen jyrkänne

James Burgessin mukaan edistääksemme luonnettamme meidän on hyväksyttävä vaara. Persoonallisuus saavuttaa kestävän vakautensa vain niiden riskien jyrkänteellä, joita se on valmis ottamaan. Juuri ääriviivat, jotka määrittelevät keitä ja mitä olemme, ovat elämässä vallitsevien epävarmuuden voimien muovaamia. Laajennamme ulottuvuuttamme vain ottamalla vastaan ​​uusia kokemuksia ja niihin liittyviä riskejä. Vaarassa on jotain, joka avaa meissä uusia tietoisuuden näkökulmia, mikä puolestaan ​​lisää luovuutta ja iloa. Turvallisuus ei ole hauskaa – haluammeko sitä todella niin paljon? Jokainen viaton ja miellyttävä kohtaaminen johtaa johonkin muuhun tapahtumien ketjuun ja monissa eri seurauksissaan murroskohtaan ja lopputulokseen. Nämä ovat elämän aallot – lähestymme mukavuutta ja iloa, joudumme kriisiin, saamme sitten tyydytystä ratkaisusta, ja sitten syntyy jälleen uusi mahdollisuus nauttia osallistumisestamme. Todellisuus on rakennettu niin, että joudumme aina lopulta käsittelemään jotain merkittävää ja jopa henkeä uhkaavaa. Meidän on toisinaan pakko päättää ja toimia välittömissä ja tärkeissä asioissa. Itse asiassa asioiden luonteeseen kuuluu, että jokaisesta suunnanmuutoksesta tulee ajan myötä uusi risteys, joka vaatii lisää itsemäärittelyä. Yksilöllisyytemme säilyttäminen edellyttää väistämättä sitä, että vastaamme loputtomasti haasteisiin, jotka uhkaavat mukavuuttamme. Tämä asettaa kyseenalaiseksi kaiken strategian, jossa etsitään tyytyväisyyttä ja pysyvyyttä elämänpolkuna. Elämänpolkua ei ole ilman vaikeuksia – emmekä todellakaan haluaisi sellaista. Lopullinen varmuutemme ja pätevyytemme riippuvat täysin koettelemusten ja vaarojen voittamisesta, joten opimme kestämään ja ainakin jossain määrin ennakoimaan vastustusta ja hyökkäyksiä.

Leijona♌4° - 5°: Yksilöllinen, omavarainen, itsetietoinen, energinen. Perfektionisti. Pyrkii jalostamaan ja täydentämään omia kykyjään. (TAU-10-VIR, LEO-1-SAG) (David Cochrane)

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt16°

Päivän Saabinen symboli#166 on Orangutangi : Orangutangi James Burgessin mukaan tämä symboli muistuttaa meitä primitiivisestä voimastamme ja...

Suositut postaukset