sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Leijona9°

 Päivän Saabinen symboli#129 on Lasinpuhaltajat:


Lasitaidetta

Linda Hillin mukaan tämä symboli näyttää tilanteet, joissa voi tehdä kauniita luomuksia, jotka syntyvät syvältä olemuksestaan henkisesti tai luovasti . Mitä tahansa yritätkin, sisäisten henkisten energioiden käyttäminen voi muokata luomuksistasi jotain arvokasta. Näiden energioiden hallitun käytön avulla pystyt luomaan asioita, jotka ovat sellaisia ​​kuin haluat. Kiirehtiminen tai asioiden pakottaminen voi johtaa vähemmän toivottuihin tuloksiin. On oltava varovainen; työ on tehtävä tarkasti niin, että se saa muotoaan ja miellyttää itseäsi ja muita. Luomusten herättäminen henkiin. Kauniiden muotojen luominen. Prana. Hengitysmeditaatioita. Taiteilijat. Lasi. Keuhkot. Kielteisenä totuuden vääristymiä. Astmaa. Liikaa tupakointia. Ei välitä tuloksista tai seurauksista. 

Leijona♌8° - 9°: Luovia kykyjä. Rakastaa täyteläisiä värejä ja korkeaa laatua. Tasapainoinen ja terve asenne. (CAN12-SCO, SAG-5-ARI) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset