sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Leijona7°

Päivän Saabinen symboli#127 on Tähtikuviot öisellä taivaalla:


Tähtikuviot

Tämä symboli liittyy elämän suurempiin kysymyksiin; yksinkertaisetkin asiat tulisi nähdä  jotain paljon suurempaa ja merkityksellisempää taustaa vasten kuin miltä ne aluksi näyttävät. Me maapallolla voimme tuntea olevamme pieni täplä, kun ajattelemme kuinka valtava aurinkokuntamme tai maailmankaikkeutemme on, mutta olemme jokainen tärkeä osa; olemme kaikki tähtiä omalla tavallamme. Tämän pitäminen mielessä auttaa pitämään elämämme perspektiivissä. Kysymyksiä, kuten "mitä elämässä todella on" ja "mitä se kaikki tarkoittaa" tulee todennäköisesti esiin. Luonnon kuviot, integraatio ja valtavuus. Kokonaiskuva. Tähtitiede ja astrologia. (Linda Hill)

Leijona♌6° - 7°: Kohtelias, avulias ja tahdikas. Nauttii puhumisesta ja asioiden ja ajatusten jakamisesta muiden kanssa. Pyrkii tasapainoiseen, harmoniseen elämään. Hänellä on vaikeuksia tehdä tärkeitä päätöksiä. (GEM-11-LIB, LIB-3-AQU) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset