keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Leijona10°

 Päivän Saabinen symboli#130 on Varhaisaamun kaste:


Aamukaste

James Burgessin mukaan jokaisesta hetkestä nauttiminen on menestyksen syy, ei seuraus. Aina kun ylitämme taipumuksemme hyväksyä henkilökohtaisia ​​rajoituksia ja viivytellä, saamme tukea luonnon ikuisen nuortumisen lahjasta. Elämän todellisia lahjoja on aina runsaasti ja ympärillämme joka hetki – kunhan pysymme valppaina ja huomaamme asioita, erityisesti odottamattomia tapahtumia. Tärkeä elämänopetus, joka mahdollistaa läpimurron tyytyväisyyteen,  on se, että voimme rentoutua ja luottaa luonnon hyvyyteen. Kaikkia oikeita valintojamme tuetaan. Symboli kertoo meille, kuinka elämän optimismi paljastuu meille – tuoreena aamunkoitteessa, kevätpäivänä tai sateenkaaressa – ja innostumme tapahtumasta, jota olemme nähneet tuhat kertaa aiemmin. Jokainen peruskokemuksemme on toistuva ja niiden sisältämä syvä viisaus voi joskus paljastaa itsensä aivan odottamattomilla tavoilla. Aamukaste on enemmän kuin paineen ja lämpötilan ilmiö; sillä on maaginen laatu. Tämä laatu tukee odotuksiamme menestyksestä; tavoitteitamme tukevat myös optimistiset tunteemme, kun saamme virkistystä luonnon ihmeistä. Elämän suurin vaara on se, että unohdamme keitä olemme ja mitkä todella upeat saavutukset ovat ulottuvillamme. Jokainen auringonnousu ja jokainen tietoinen sisäänhengitys on olemassa muistuttamaan meitä siitä, että olemme eksistentiaalisesti mahtavia – vain olemalla elossa saavutamme kunnian. Meillä on kyky, hyvin erityinen kyky löytää parempi puoli missä tahansa tilanteessa. Vaikka katastrofi uhkaa meitä, voimme valita optimismin ja itseluottamuksen, jota tunnemme raikkaana aurinkoisena aamuna.

Leijona♌9° - 10°: Sinnikäs ja määrätietoinen työntekijä. Hiljainen, kypsä, omavarainen. Kyky keskittyä tiettyyn tehtävään, kunnes se on saatu päätökseen. (CAN-12-SCO, CAP-6-TAU) (David Cochrane) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset