keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

Leijona3°

Päivän Saabinen symboli#123 on  Polkkatukkainen nainen:

Polkkatukkainen nainen

Linda Hillin mukaan tämä symboli kertoo muodin mukaisuudesta, ajan tasalla pysymisestä ja nykyaikaisesta elämänkatsomisesta. Vaikka kyseessä on pelkkä muoti, ulkoiset muutokset voivat tehdä vaikutuksen muihin tai saada sinut tuntemaan olosi paremmaksi hetkeksi, mutta todellakin, vain sisäinen minäsi  olemus, kertoo kuka ja mitä olet, ei naamio, jota käytät. Ulkonäön muuttaminen ja hyvä itsetunto säteilevät kuitenkin sekä sisäisesti että ulospäin. Tämä symboli näkyy usein ihmisille, jotka muuttavat maailmaa eteenpäin ajattelullaan ja kyvyllään olla yksilöitä jopa trendien tai muodin maailmassa. Vaatii riippumattomuutta sosiaalisista rajoituksista. Plastiikkakirurgia. Nuorekkaat asenteet. Keski-iän kriisi. Nykyaikaisuus. Ulkoiseen muotiin luottamista sisäisen tyhjyyden naamioimiseksi. Olla ajan orja. 

Leijona2° - 2 1/2°Älykäs, oppii nopeasti. Järjestäytymiskyky ja johtajuuskyky. (ARI-9-LEO, GEM-11-LIB) 

Leijona2 1/2° - 3°Erittäin älykäs. Täsmällistä ja tarkkaa ajattelua. Oppii nopeasti. Saattaa puuttua sisäisiä myötätunnon ja intuition ominaisuuksia. (TAU-10-VIR, GEM-11-LIB) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt17°

 Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus: Tulivuoren purkaus Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa tilanteisiin, asenteisiin tai...

Suositut postaukset