tiistai 3. syyskuuta 2024

Neitsyt13°

Päivän Saabinen symboli#163 on Voimakas valtiomies taltuttamassa poliittista kahinaa:

Voimakas valtiomies

Tämä symboli osoittaa kyvyn tai tarpeen pystyä rauhoittamaan tilanteita, ratkaisemaan kriisejä, hallitsemaan vaikeita tilanteita ja vastuunkantamista. Jos tilanteiden hallinta ei toimi positiivisella tasolla elämässäsi, sinun kannattaa ehkä arvioida, mitä sinun on tehtävä asian korjaamiseksi. Juuri hallinnan ja persoonallisuutesi voiman avulla voit ratkaista tilanteet ja palauttaa tasapainon. Kyky vaikuttaa ihmisjoukkoihin. Karisman ja kykyjen avulla pystyy vaikuttamaan tilanteisiin ja kääntämään ne eduksesi. Mielenhallintaa. Poliittista taitoa. Tietää mitä sanoa ja milloin sanoa. Vastuunottoa. 
Kielteisenä - energian väärinkäyttöä saavuttaakseen henkilökohtaista hyötyä. Emotionaalista manipulointia. Hypnoottista suostuttelua. Poliittisia puheita. Propagandaa. Misinformatiota. (Linda Hill)

Neitsyt12° - 12 1/2°Hyvä tasapainon, kohtuullisuuden ja harmonian tunne. Uskoo, että varallisuus pitäisi jakaa tasaisemmin kaikkien ihmisten kesken. (LEO-12-CAP, LIB-2-PIS)

Neitsyt12 1/2° - 13°Tyylikäs, hienostunut, edistyksellinen. Osaava henkilö liiketoiminnassa. Organisaatiokykyä. Aktiivinen työntekijä. Rehellinen ja reilu kaikille ihmisille. (VIR-1-AQU, LIB-2-PIS) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset