maanantai 2. syyskuuta 2024

Neitsyt12°

 Päivän Saabinen symboli#162 on Morsiamen huntu on otettu pois:


Morsian ilman huntua

Tämä symboli merkitsee itsensä "paljastamisesta" jollain tavalla, etkä sinä tai joku muu voi enää piiloutua teeskentelyn taakse tai piilottaa valoasi. Tulet todennäköisesti kohtaamaan hetken, jolloin siirryt uuteen elämään ja uuteen identiteetin tunteeseen. Ehkä sinulla on tunne, että sinä tai joku ei ole aivan valmis antamaan itseään täysin suhteelle tai tilanteelle, mutta heillä ei oikeastaan ​​ole paljon valinnanvaraa. Jos joku ei mene vapaaehtoisesti, hänet todennäköisesti työnnetään eteenpäin - vihdoinkin. Todellinen identiteetti voi paljastua, mikä voi johtaa yllättäviin oivalluksiin. Ei tekosyitä eikä teeskentelyä. Salaiset motiivit paljastetaan. Lupauksia. Psyykkisiä kykyjä. Kielteisenä - kieltäydytään itsepintaisesti hyväksymästä uutta tietä. Sitoutumisen pelkoa. Ei ole lupaustensa mittainen. (Linda Hill)

Neitsyt♍11°-12°: Ärsyyntyy helposti vähäpätöisistä asioista. Pitkäjänteinen, tarkka ja vastuullinen työntekijä. Kykyä yksityiskohtaisiin, vaativiin tehtäviin. Saattaa vaihdella äärimmäisen siisteyden ja äärimmäisen huolimattomuuden välillä. (LEO-12-CAP,VIR-1-AQU) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset