keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Neitsyt14°

Päivän Saabinen symboli#164 on Sukupuu:


Sukupuu

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa syviä ja pysyviä yhteyksiä, jotka tulevat perheistä ja heidän esivanhemmistaan ​​ja yksittäisistä sukupuista. Tarvetta tuntea kuuluvansa ja olla yhteydessä esi-isiin tai johonkin paikkaan. Tämä voi kuitenkin kertoa myös siitä, että kuulut suurempaan ihmisperheeseen – olemme kaikki sukulaisia. Kyky vetää puoleensa itsessäsi olevaa syvempää luontaista tietoa ja sitä, mitä on opittu menneistä kokemuksista, mahdollisesti esi-isien juurista, auttaa sinua löytämään suurta voimaa. Tämä tarkoittaa vahvaa sukuperintöä, mutta se voi johtua syvästä yhteydestä ihmisiin tai asioihin, joihin et itse asiassa liity, mutta jotka ovat kuitenkin "perhettäsi". Vahvoja perinteitä. Sukutarinoita, mistä ihminen tulee ja minne on menossa. Yhteenkuuluvuutta. Sukututkimusta. Perintöjä. Kielteisenä irtisanoutumista tai irrottautumista omasta sukuhistoriasta. Sukusiteiden katkaisemista. Olla perheen mustalammas. Orpoutta. Puuttuvat identiteetit. Luurankoja kaapissa. 

Neitsyt♍13° - 14°:Intensiivinen, vaistonvarainen, aktiivinen. Kriittinen näkemys asioista. Progressiivinen ja dynaaminen. Taipumusta tieteellisiin tai liiketoimiin. (VIR-1-AQU, SCO-3-ARI) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset