sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Neitsyt11°

 Päivän Saabinen symboli#161 on Äidin mielikuva kaipaamansa lapsen tulevaisuudesta:

Äiti ja lapsi, katse tulevaisuuteen

Linda Hillin mukaan tämä symboli tarkoittaa muiden odotusten täyttämistä ja niiden mukaan elämistä. Toisinaan on hienoa olla toisten ihmisten toiveiden tai vanhempiemme muovaama, mutta usein tämä ei kuvasta todellista potentiaaliamme. Vanhemmat projisoivat lapsiinsa oman elämättömän elämänsä, eivätkä välttämättä tunnista lastensa oikeaa luonnetta. Yksilöllisyyden tunteen palauttaminen ja sen tavoitteleminen, mitä itse todella haluat, johtaa todennäköisesti suurempaan menestykseen elämässäsi. Murehtiminen siitä, mitä muut haluavat, odottavat tai ajattelevat, voi johtaa pinnallisiin valintoihin tai reaktioihin. Toisaalta tämä voi osoittaa toisten ihmisten olevan ylpeitä saavutuksistasi ja siitä, kuka sinä olet ja millaiseksi sinä olet kasvanut. Tunnetta siitä, että on ohjattu ja suojattu elämäntiellä.  Vanhemmat roolimalleina. Kielteisenä sinua muovataan vastoin omaa vapaata tahtoasi.  Ennalta määrätyt kohtalot. Olla talutushihnassa. Mukautumista sosiaalisiin paineisiin.  Mamman poikana olemista.

Neitsyt♍10° - 11°: Pyrkii toteuttamaan omaa yksilöllistä potentiaaliaan. Taistelee itsensä kanssa ja saattaa olla huolissaan ylpeydestään ja itsekkyydestään. Tiede. Menestyy pitkäjänteisellä ponnistelulla. (LEO-12-CAP, LEO-12-CAP) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset