keskiviikko 21. elokuuta 2024

Leijona30°

 Päivän Saabinen symboli#150 on Kirje avoimessa kirjekuoressa:


Kirje

James Burgessin mukaan henkinen rehellisyys luo voimaannuttavaa luottamusta. Henkilö, jolla on korkea henkinen nuhteettomuus, luottaa elämään. Tämä näkyy tavassa, jolla he uskovat muihin ihmisiin ja tilanteisiin yleensä. Yksityisen kirjeen jättäminen sinetöimättä testaa todennäköisesti, ovatko ystävämme todella luotettavia, ja tämä riski on välttämätön, jos haluamme selvittää, kuinka paljon voimme luottaa heihin – koska jotkut ihmiset ovat niin tahdittomia, se merkitsee lapsellista vastuuttomuutta toisten yksityisyyttä kohtaan. Kun opimme kuinka pitkälle luottaa, ansaitsemme ihmisten kunnioituksen. On opeteltavaa taitoa arvioida sopivaa luottamuksen tasoa toisia kohtaan. Näemme, että meidän kokemustemme perusteella on oltava maltillisia sen suhteen, kuinka paljon voimme luottaa. Jokainen meistä oppii omien kokemustensa perusteella. Jos jätät kukkaron bussiin, et saa odottaa saavasi sitä myöhemmin. Epäilys on kuitenkin myrkkyä mielelle aina, kun siitä tulee yleinen luonne, joten meidän on huolehdittava siitä, etteivät elämänolosuhteemme synnytä jatkuvaa epäluottamusta. Kun olemme tehneet voitavamme rakentaaksemme yhteisöllisen ympäristön, jossa on tarpeeksi vähän epärehellisyyden vaaroja, meidän on hyvä harjoittaa luottamusta yleisenä elämänasenteena. Toistuvista pettymyksistä huolimatta tämä palvelee meitä parhaiten pitkällä aikavälillä, koska se luo itsevarmuutta ja kaikkea siihen liittyvää voimaa.

Leijona♌29° - 30°: Kohtelias ja hyvätapainen. Pitää kodin ja omaisuutensa hienona ja siistinä. Pyrkii kehittämään myötätuntoa kaikkia ihmisiä kohtaan. (PIS-8-CAN, VIR-2-CAP) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset