tiistai 20. elokuuta 2024

Leijona29°

 Päivän Saabinen symboli#149 on Merenneito:


Merenneito

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa halun löytää kumppanin tai paikan maailmassa, johon tunnet kuuluvasi ja johon voit osallistua; löytää paikka, jossa "nousta maihin" elämässä, luoda uraa ja elämä, joka tuntuu sinusta arvokkaalta. Pystyt ymmärtämään intuitiivisia tai luovia ajatuksiasi kasvaessasi ja tuomaan ne käytännön tasolle. Kun pystyt vihdoin verbalisoimaan asiat rationaaliseksi ilmaisuksi, luot omasta intuitiivisesta viisaudestasi. Muuttumista. Rakkauden löytämistä vaikeina aikoina. Odottaa oman "prinssin" tai "prinsessan" saapumista. Sielunkumppanuutta. Keskity elämän sosiaalisiin näkökohtiin ennen kuin olet valmis tai tarpeeksi kypsä hyväksymään ne. Kielteisenä naiiviutta. Tuntuu, ettei sinua ole olemassa, jos et ole suhteessa. Synkkiä olosuhteita ja yksinäisyyttä.

Leijona♌28° - 29°: Erittäin yksilöllinen. Taitava johtaja humanitaarisissa toimissa. Vahva vastuuntunto perhettä ja maata kohtaan. (PIS-8-CAN, LEO-1-SAG) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset