lauantai 3. elokuuta 2024

Leijona13°

 Päivän Saabinen symboli#133 on Vanha merikapteeni keinutuolissa:


Vanha merikapteeni 

Tämä symboli osoittaa, että tarvitaan hiljaista pohdiskelua, menneiden aikojen muistelua, erityisesti niitä aikoja, jotka olivat jollain tavalla uhkaavia tai uuvuttavia. Ota hetki aikaa ja mieti elämäsi kokonaiskuvaa yksinäisyydessä. Haluat ehkä lukea, käydä läpi menneitä muistoja tai kirjoittaa muistelmasi. Kun palaat takaisin elämän kiireeseen, olet ehkä virkeämpi ja tajuat paremmin kokonaisuutta. Symboli voi joskus osoittaa halua jäädä eläkkeelle ja vetäytyä elämästä liikaa niin, että se häiritsee kykyä ansaita toimeentuloa tai tuntea halua osallistua yhteiskuntaan. Vetäytyminen sisäiseen itseensä ja mietiskellä menneitä. Hiljainen luottamus elämän myrskyjen voittamiseen ja viisaammaksi tulemiseen. (Linda Hill)

Leijona♌12° - 12 1/2°: Ekspansiivinen, levoton, uraauurtava. Katse aina seuraavaan horisonttiin. On opittava keskittymään käsillä olevaan tehtävään. Nauttii matkustamisesta. Optimistinen ja innostunut. (LEO-1-SAG, ARI-9-LEO) 

Leijona♌12 1/2° - 13: Yrittäjä ja uraauurtava. Aikuinen, filosofinen näkemys elämästä. Pitkäjänteinen, määrätietoinen työntekijä. Ymmärtää minkä tahansa idean tai teorian keskeiset käsitteet eikä tuhlaa aikaa merkityksettömiin tai pinnallisiin yksityiskohtiin. (VIR-2-CAP, ARI-9-LEO) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset