sunnuntai 4. elokuuta 2024

Leijona14°

Saabinen symboli#134 on Ihmissielu etsii tilaisuutta ulkoiseen ilmenemiseen:


Sielun peili

Linda Hillin mukaan tämä symboli tarkoittaa, että saat syviä oivalluksia ja tajuat jotain, joka voi muuttaa elämäsi. Oman sisäisen äänen kuunteleminen ja sen viestien huomioiminen voi johtaa sinut seuraavalle tasolle elämässä. Henki laskeutuu ja haluaa tehdä itsensä tunnetuksi – henkiset viestit haluavat tulla tietoiseen ilmaisuun. Kyky kuulla, mitä kuiskataan ja kääntää se hyödylliseksi tiedoksi, koska "päässä olevat äänet" voivat joutua harhaan, mikä voi olla hämmentävää eikä valaisevaa. Pääasia on erottaa mikä on hyödyllistä ja mikä ei. Uusia oivalluksia ja impulsseja. Saat äänesi kuuluviin. Kanavointia. Yhteydenotto toiselle puolelle. Kuiskaus. Uutisten ja tiedon välittäminen. 

Leijona♌13° - 14°: Mukava ja ystävällinen. Hyvä taiteellinen maku. Saavuttaa jonkin verran menestystä elämässä tasaisella, jatkuvalla ponnistelulla. (VIR-2-CAP, TAU-10-VIR) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset