perjantai 2. elokuuta 2024

Leijona12°

 Päivän Saabinen symboli#132 on Rapujuhlat:


Rapujuhlat

Tämä symboli kuvaa hauskanpitoa, rentoutumista ja seurustelua ihmisten kanssa, yleensä epävirallisessa ympäristössä, vaikka tämä voi joskus tarkoittaa muodollistakin iltajuhlaa. Anna työrutiinien olla. Juominen, syöminen, keskustelun ja juoruilun jakaminen, uusien ihmisten tapaaminen, verkostoituminen ja ystävien tapaaminen tekevät hyvää sielulle. Rentoutuminen on hienoa, varsinkin siellä, missä ei ole tarvetta teeskennellä. Tietenkin saatat olla juhlien isäntä ja saatat joutua järjestämään tapahtumapaikan, ruuat, juomat ja viihdettä. Silti sinun pitäisi saada nauttia hetkestä ja olla ihmisten kanssa. Nouseminen pinnallisuuden yläpuolelle vastaanottavaisuuteen. Kielteisenä - pinnallisuus silloin, kun asiat tiedetään, mutta niistä ei puhuta ja kun ulkoiset puitteet ovat liian tärkeitä. (Linda Hill)

Leijona♌11° - 12°:Antelias ja hyväntekeväinen. Auttaa apua tarvitsevia. Avoin, esteetön tapa ilmaista itseään. Nauttii urheilusta. Seurallinen ja kiehtova. (LEO-1-SAG, PIS-8-CAN) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset