torstai 1. elokuuta 2024

Leijona11°

 Päivän Saabinen symboli#131 on Lapset keinuvat valtavasta tammesta riippuvassa keinussa:


Keinussa

Elämä on ihanaa, kun teemme vain sitä, mikä miellyttää meitä, ja annamme täysin sydämestämme. Lapsilla ei ole tarkoitusta palvella tai miellyttää muita, heillä ei ole aikomusta parantaa itseään tai ympäristöään, eikä heillä siten ole pelkoa vaarasta tai auktoriteetista. Heidän ainoana tavoitteenaan on löytää iloa heidän omassa  henkilökohtaisessa välittämässä lähitodellisuudessa. Siitä huolimatta he oppivat. He oppivat fyysisen elämän ja myös tunne-elämänsä luonteesta. Käsityksemme kaikesta laajenee jokaisen kokemuksemme myötä – sulkematta pois niitä, jotka ilahduttavat meitä, itse asiassa luultavasti erityisesti niiden kautta. On täysin tarkoituksenmukaista, jopa esimerkillistä, säilyttää intoa ja tarmoa kaikissa fyysisissä ja sosiaalisissa asioissa kaikissa elämänvaiheissa. Kun olemme aina innostuneita, annamme enemmän itsestämme. Annamme usein ja täydestä sydämestämme. Huomaamme, että tällainen innostus on kestävää vain silloin, kun teemme vain sitä, mistä pidämme. Tämä on tärkeä oivallus, joka voi olla vastoin sitä, mitä aikuisiässä odotetaan. Ihmiset voivat luottaa siihen, että teemme vain sitä, mitä koemme tyydyttäväksi – ja jos mahdollista, kieltäytyä kaikesta muusta. Aina on olemassa riski nostaa laiskuutta korkeaksi arvoksi – joten tämän elämänpolun seuraaminen tarkoittaa, että meidän on otettava erittäin korkea henkilökohtainen, jopa sosiaalinen vastuu – ikään kuin itsekeskeisyytemme vahvistamiseksi. Mutta varmasti elämän on tarkoitus tuottaa iloa? Eikö ole parempaa tapaa osoittaa tietoisuutemme tästä viisaudesta kuin tehdä vain sitä, mitä rakastamme? Varmasti meidän on hyödyllistä hyväksyä tämä, kuten lapset tekevät itsestäänselvyytenä oikeutensa nauttia jokaisesta hetkestä riippumatta siitä, mitä muuta maailmassa tapahtuu? (James Burgess)

Leijona♌10° - 11°: Ilmeikäs, eteenpäin katsova, esteetön persoonallisuus. Menestyy järjestöissä ja ryhmätyössä. Nauttii urheilusta. Häneltä puuttuu keskittymiskyky, kurinalaisuus ja itsehillintä. (LEO-1-SAG, AQU-7-GEM) (David Cochrane) 

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset